Cesto 250 g maslových keksov150 g práškového cukru30 g kakaa1 PL mletej zrnkovej kávy1 PL rumu50 g roztopeného masla Plnka 150 g masla 150 g práškového cukru50g medu1 vanilínový cukor50 g strúhaného kokosutrochu kokosu na posypanie Postup 1. Kekse zomelieme, pridáme cukor, rum, kakao, kávu, maslo a vymiesime cesto, ktoré nám konzistenciou pripomína plastelínu. Čiže nesmie byť ani veľmi sypká, ale ani roztekajúca sa. 2. Na plnku si zmiešame dokopy zmäknuté maslo, cukor, med, vanilínový cukor a kokos. Cesto rozvaľkáme na papieri na pečenie do obdĺžnikového tvaru, potrieme plnkou a zrolujeme do rolády. Vrch posypeme kokosom a roládu necháme stuhnúť v chlade. 3. Roládu necháme cez noc stuhnúť a potom ju môžeme krájať na rovnaké 1,5 cm hrubé dieliky. Tip: Rum a maslo pri vypracovávaní cesta odporúčam pridávať postupne, nakoľko každé maslové sušienky sú iné. Na túto roládu odporúčam použiť chrumkavé maslové keksíky alebo aj Bebe kekse. Neodporúčam Indiánky a ani Marína keksíky, tie zmazľavejú. Pre viac tipov a trikov klikni sem The post Keksová roláda appeared first on Gustoe.sk.
Program Svadobný stan na Orave Denné menu Bistro Catering Prenájom Bistra Catering domov Korýtko Švédske stoly k vám domov Svadobný catering Svadobné menu Švédske stoly Pochúťky Galéria Kontakt Menu P
prejsť na článokProgram Svadobný stan na Orave Denné menu Bistro Catering Prenájom Bistra Catering domov Korýtko Švédske stoly k vám domov Svadobný catering Svadobné menu Švédske stoly Pochúťky Galéria Kontakt Menu P
prejsť na článok