Klasická masáž

Klasická masáž je základným a zároveň najžiadanejším typom masáže. Pôsobí širokospektrálne. Nepoznám nikoho, kto by ju nemal rád. Ak cítite únavu a stres, táto masáž je výborná voľba. Pocit uvoľnenia, relaxu a faktu, že ste urobili niečo pre seba, pre svoje telo, zdravie a pohodu bude rozhodne stáť za to. Po rozhovore s Vami, masér zvolí optimálny variant jej prevedenia. Mnohí klienti sú počas tejto masáže v polospánku alebo aj celkom usnú. Je tomu tak preto, že jednak vypnú myseľ a relaxujú a tiež preto, že masážou sa pomáha žilovému krvnému návratu do srdca. Srdce nemusí pumpovať krv tak intenzívne, krvný tlak preto poklesne. Masáž samotná rozprúdi krvný obeh, obeh lymfy, prečistí a osvieži kožu a zlepší jej dýchanie, zrýchli metabolizmus. Ak si masáž doprajete raz za desať dní a popritom pravidelne cvičíte, robíte pre svoje telo a zdravie to najlepšie. Masáž nie je len o tom, že si v salóne niekoľko minút príjemne poležíte. Je to výborná investícia, ktorá sa jednoznačne vráti. Klasická masáž môže byť vykonaná ako upokojujúca i ako tonizujúca. Zameriava sa na oblasti tela ako dolné končatiny, zadok, chrbát, brucho, horné končatiny, šija a hlava. The post Klasická masáž appeared first on Esencia.

prejsť na článok

Klasická 4/4 gitara C542

Klasická 4/4 gitara. Vrchná doska, spodná doska a luby lipa, krk nato, hmatník a kobylka morený javor. Farba prírodná, povrchová úprava lesklý lak.

prejsť na článok

Klasická 3/4 gitara C530

Klasická 3/4 gitara. Vrchná doska, spodná doska a luby lipa, krk nato, hmatník a kobylka morený javor. Farba prírodná, povrchová úprava lesklý lak.

prejsť na článok

Klasická 1/2 gitara C510

Klasická 1/2 gitara. Vrchná doska, spodná doska a luby lipa, krk nato, hmatník a kobylka morený javor. Farba prírodná, povrchová úprava lesklý lak.

prejsť na článok

Klasická 4/4 gitara C546

Klasická 4/4 gitara. Vrchná doska smrek, spodná doska a luby lipa, krk nato, hmatník a kobylka morený javor, zlatá mechanika. Farba svetlo hnedá, povrchová úprava lesklý lak.

prejsť na článok

Aromaterapeutická masáž

Najjemnejší typ masáže, hlboko relaxačný. Je spojením klasickej masáže s aromaterapiou. Je pohladením tela i duše. Dôležité je, aby si klient vyhradil čas masáže len pre seba, počas masáže vypol myseľ, s masérom nerozprával a nenechal sa ničím vyrušovať.

prejsť na článok