Kokosová polievka s lososom

Kokosová polievka s lososom Tento týždeň vyskúšajte niečo iné, napríklad takúto špecialitu môjho manžela.  Porcie 6 Dĺžka prípravy 30min Kalórie / porcia 507 Vhodné pre Obed Večera Ingrediencie Červená cibuľa 2ks  Sezamovy olej 2 lyžice Kokosové mlieko 2x plechovka 400ml Tahini pasta 2 lyžice Zázvor Citrón Soľ Čierne korenie Šampiňóny cca 150g Losos 300g  Kôpor Ryžové rezance  Nutričné hodnoty Bielkoviny Sacharidy Cukry Tuky Postup prípravy receptu Krok 1 Na 2 lyžiciach sezamoveho oleja si orestujeme 1 nadrobno nakrájanú cibuľu, na plátky nakrájané šampiňóny a na kocky nakrájany losos. Krok 2 Okoreníme, pridáme 1l vývaru, keď bude skoro vrieť pridáme kokosové mlieko, dochutíme nadrobno nakrájaným zázvorom, tahini pastou, soľou ,chilli podľa chuti a citrónovou šťavou a necháme variť cca 20 min. Krok 3 Ryžové rezance si uvaríme oddelene.  Krok 4 Na tanieri si polievku s rezancami dochutíme kôprom a nadrobno nakrájanou cibuľkou. Prajeme vám dobrú chuť!  Príspevok Kokosová polievka s lososom je zobrazený ako prvý na Infit.sk.

prejsť na článok

Kokosová voda

Kokosová voda sa objavuje v mnohých zdravých nápojoch. Je to číra tekutina, ktorá je vo vnútri mladých zelených kokosových orechov, zvyčajne s veľkosťou basketbalovej lopty.

prejsť na článok

Šampiňónová krémová polievka

Táto polievka je výborná aj z viacerých druhov húb.

prejsť na článok

Špargľová polievka s krutónmi

Veľmi chutná sezónna polievka s chrumkavými kockami chleba. 

prejsť na článok

Kapustová polievka s mäsovými knedlíčkami

Polievka z bielej hlávkovej kapusty s knedlíčkami z mletého mäsa zohreje aj zasýti. 

prejsť na článok

Pórovo-zemiaková polievka bohatá na prebiotiká

Pórovo-zemiaková polievka je výborná a obľúbená, ale vedeli ste, že je aj skvelým tipom pre zdravé črevá? Jej kľúčové suroviny- pór, cibuľa a cesnak sú totiž mimoriadne dobrým zdrojom prebiotík.

prejsť na článok