Komerčná klimatizácia TOSHIBA – riešenie RAV

Klimatizačné systémy TOSHIBA spájajú množstvo výhod v jednej jednotke: možno ich používať nielen na chladenie, ale aj na vykurovanie, odvlhčovanie vzduchu a jeho filtrovanie. Okrem mnohostrannosti je rozhodujúcim kritériom najmä to, že sa zlepšuje klíma pre prevádzku. Vedeli ste, že sa výkonnosť zreteľne znižuje pri teplote v miestnosti nad 24°C? Pri teplote 33°C klesá dokonca až pod 50%. Aj príliš vysoká vlhkosť vzduchu ovplyvňuje schopnosť sústrediť sa. Klimatizačné systémy TOSHIBA zaisťujú v miestnosti optimálnu klímu a bránia poklesu pracovného výkonu v dôsledku horúčavy. CHLADENIE A VYKUROVANIE: Zachovávanie výkonnosti Je dokázané, že v horúce dni sa znižuje výkonnosť a koncentrácia – pri fyzickej aj duševnej činnosti. To má nepriaznivý vplyv aj na pracovnú výkonnosť, ktorá klesá až o 70%. Všetky systémy TOSHIBA navyše dokážu vykurovať, takže je v kancelárii zaistená ideálna teplota v rozmedzí 19 až 25°C pri relatívnej vlhkosti vzduchu v rozmedzí 40 až 70%. ODVLHČOVANIE: Zaistenie kvality práce Vlhký vzduch v miestnostiach poškodzuje zdravie aj štruktúru budovy. V dusnom ovzduší sa totiž horšie dýcha, telo je menej odolné a zamestnanci sú menej výkonní. Vysoká vlhkosť okrem toho podporuje tvorbu plesní v miestnostiach. Klimatizačné systémy odvlhčujú vzduch a regulujú relatívnu vlhkosť vzduchu. ČISTENIE: Ochrana zdravia Okrem všeobecného znečistenia jemným prachom, peľmi a spórami môže aj mnoho stavebných materiálov, farieb na steny, plastových predmetov a elektrických spotrebičov uvoľňovať do vzduchu, ktorý dýchame, škodlivé látky. Všestranné, vysoko účinné filtre v klimatizačných systémoch TOSHIBA dokážu neutralizovať až 99% nečistôt vo vzduchu, takže prispievajú k preventívnej ochrane zdravia. VETRANIE: Udržiavanie príjemnej klímy Pri väčšine splitových klimatizačných systémov je možné privádzať čerstvý vzduch do klimatizovanej miestnosti cez dodatočný otvor na prívod čerstvého vzduchu. Tým sa zvyšuje kvalita vzduchu v interiéri a zabezpečuje sa pohodlie, pohoda a výkonnosť ľudí. MNOHOSTRANNOSŤ PRI POUŽITÍ Prvotriedny klimatizačný systém nevytvára žiadny prievan, je bezhlučný a funguje bez problémov a bez porúch. Spotreba energie neprekračuje medze a pri plánovaní sa netreba prispôsobovať žiadnym estetickým ani technickým obmedzeniam. UNIVERZÁLNOSŤ 1. Pre prevádzkovateľa Systémy TOSHIBA je možné pripojiť ku všetkým bežným systémom riadenia budovy a tým prispôsobiť centrálne riadenie svojim potrebám a zaistiť si maximálnu účinnosť. Široká sieť partnerov je vám k dispozícii od plánovania až po údržbu. 2. Pre používateľa Teplotu vzduchu v miestnosti a tiež prúdenie vzduchu z jednotiek TOSHIBA je možné nastavovať individuálne a flexibilne. Sofistikované vnútorné jednotky takmer nepočuť. Jednoduchá manipulácia s diaľkovými ovládaniami zaisťuje pohodlné riadenie. Článok Komerčná klimatizácia TOSHIBA – riešenie RAV je zobrazený ako prvý na SLOVKLIMA DEIMOS group, s.r.o..

prejsť na článok

Produkcia NAND čipov je spomalená: Toshiba a Western Digital mali výpadok prúdu

Toshiba Memory a Western Digital v piatok zverejnili, že neočakávaný výpadok elektrickej energie v provincii Yokkaichi v Japonsku 15. júna poškodil výrobné zariadenia. Výrobné zariadenia sú čiastočne zastavené a očakáva sa, že ich obnovia až v polovici jú

prejsť na článok

Koľko energie spotrebuje klimatizácia?

Nie je tajomstvom, že klimatizácia patrí medzi energeticky náročnejšie spotrebiče. Avšak, účty za elektrinu nemusia rásť, pokiaľ sa naučíte ju vhodne používať.

prejsť na článok

Ako funguje klimatizácia s tepelným čerpadlom?

Predstavte si, že klimatizácia nemusí byť len sezónny pomocník do domácnosti. Dnešné klimatizácie majú okrem chladenia mnoho užitočných funkcií. Jednou z nich je aj vykurovanie...

prejsť na článok

Klimatizácia v domácnosti: Kam ju umiestniť?

Klimatizácia vám zaistí príjemný vzduch bez alergénov, baktérií i vírusov, v zime zas dokáže dopriať teplo. Kam modernú klimatizačnú jednotku umiestniť?

prejsť na článok