Koncert plný nádeje a nových začiatkov

V Divadle Jonáša Záborského sa v tretí adventný týždeň uskutočnil koncert Melódie Šťastia. Hľadisko bolo plné detských, ale i dospeláckych divákov. A bolo sa na čo pozerať! Koncert moderovala populárna Lujza Garajová. K téme pristúpila vtipne, zodpovedne a empaticky. Tak ako to ona vie. Postupne sa počas koncertu predstavili nielen deti z detských domovov, ale aj profesionálni umelci. Veľa sa tancovalo i spievalo. Koncert už tradične režíroval Milan Antol. Rozhovor s ním prinesieme už onedlho. Do dospeláckej poroty zasadli speváčka TINA, zástupca IfDANCE Patrik Ščasnovič a herec Ferko Balog.   Detská porota rozhodovala v zložení Zuzka Hrunková zo Želiezka, z Boby Brelly Sandra Pepichová, a z tanečného štúdia Adriany Vrbovej Ema Kyselová Zo šiestich detských domovov, ktoré postúpili do finále porotu najviac zaujali vystupujúce deti z detského domova v Tornali. Ich vystúpenie ocenila odborná i detská porota. Tanec, ktorý si pripravili vystihoval nádeje detí, ktorým chýba to najdôležitejšie. Rodina. Koncert už tradične ukončila pieseň Tichá noc, ktorá je pomyselným pozdravom deťom bez rodín na celom svete. Pieseň si zaspievali spoločne deti, účinkujúci a aj diváci v hľadisku. Foto z Backstage The post Koncert plný nádeje a nových začiatkov appeared first on Melódie šťastia.

prejsť na článok

Vianočný koncert v Ružomberku

The post Vianočný koncert v Ružomberku appeared first on Škola Jánoš.

prejsť na článok

Charitatívny koncert Spájanie generácií s Pavlom Šporclom

https://www.artandhistorymagazine.eu/hudba/charitativny-koncert-spajanie-generacii-s-pavlom-sporclom/ The post Charitatívny koncert Spájanie generácií s Pavlom Šporclom appeared first on Spájanie generácií.

prejsť na článok

Charitatívny koncert Spájanie generácií

CHARITATÍVNY KONCERT SPÁJANIE GENERÁCIÍ The post Charitatívny koncert Spájanie generácií appeared first on Spájanie generácií.

prejsť na článok

Nový koncert veľmocí

V marcovom vydaní prestížneho časopisu Foreigh Affairs vyšiel článok Richarda Haassa a Charlesa Kupchana pod názvom Nový koncert veľmocí. Považujem ho za veľmi zásadný vstup do súčasnej diskusie o geopolitike a riešení medzinárodných problémov. Dovolím si

prejsť na článok

Prípravy detí z detských domovov na koncert Melódie Šťastia 2018

Do konania charitatívneho koncertu Melódie šťastia zostáva už iba zopár dní. Prípravy detí z detských domovov sú v plnom prúde.  Všetky detičky sme osobne navštívili, skontrolovali sme či sa usilovne pripravujú na finálový večer. Dovoľujeme si Vám ukázať

prejsť na článok