Kontraindikácie thajskej masáže

Milí hostia, pred masážou nás prosím informujte o možných kontraindikáciách a zdravotnom stave ( bolestivých miestach na ktoré treba dať pri masáži pozor, operáciách chrbtice, členkov, bedrových kĺbov, kolien, problémy s platničkami, zamrznutom ramene ap.). Kontraindikácie sú stavy, kedy nie je možné vykonávať masáž: stav pod vplyvom alkoholu a drog, kŕčové žily ( nemôžu sa masírovať postihnuté miesta ), osteoporóza ( nemôžu sa vykonávať silné masáže ) chorobné horúčkové stavy, zápalové a vírusové stavy, chrípka, brušné problémy, ochorenia kože, plesne, psoriáza, otvorené rany, aktívna dna, aktívna reuma, HIV, AIDS, herpes, pásový opar, rakovina, prvých 5 mesiacov tehotenstva ( neskôr len prispôsobené relaxačné masáže, masáž tváre je možná počas celého tehotenstva ) Náhle, veľmi silné bolestivé stavy chrbta a svalov trvajúce viac dní bez zlepšenia s vyžarovaním silnej bolesti do nôh, rúk a hlavy nemasírujeme. V týchto prípadoch je potrebné vyhľadať najprv odbornú lekársku pomoc. Masáž v týchto prípadoch nie je vhodná a mohla by vám zhoršiť zdravotný stav.   Hostia musia mať pri masáži svoje spodné prádlo, alebo jednorazové spodné prádlo. Nežiadajte prosím od masérok iné druhy masáže ako máme v ponuke. Prosíme hostí aby dodržiavali etické pravidlá thajskej masáže a pravidlá slušného správania v medziľudských vzťahoch voči ženám masérkam. Ďakujeme The post Kontraindikácie thajskej masáže first appeared on SAIRUNG Thajské masáže.

prejsť na článok

Erotické masáže ako prostriedok k zvýšeniu libida

Neuspokojivý sexuálny partnerský život vedie k frustrácii a často k rozpadu vzťahu. Zvýšiť libido t.j. sexuálnu energiu a apetít vám pomôžu erotické masáže.

prejsť na článok

Pomoc pri bolesti chrbta

Tradičná thajská masáž pomáha pri dlhodobej bolesti chrbta a svalov preťažených zo sedenia pred počítačom, šoférovania, športu a práce. Šetrne zvolenými masážnymi technikami sa svaly tlakom uvoľnia a natiahnu, zlepší sa v nich prietok krvi a prúdenie v en

prejsť na článok

Aké majú žehličky na pleť kontraindikácie?

Prečítajte si prosím zoznam kontradindikácii a o oblastiach tela, ktoré by ste prístrojom nemali ošetrovať. 

prejsť na článok

Masáže v RTVS

Ďalší člen tímu Rehabilica na obrazovkách RTVS The post Masáže v RTVS appeared first on Rehabilica.

prejsť na článok