Kooza oslavuje 7 rokov a 2500 reprízu

Smelo urážlivá show Kooza bude vo Viedni na predstavení 13. mája oslavovať 2500 reprízu show. Je známkou niečoho výnimočného ak predstavenie bez výraznej prestávky, obmeny či výmeny účinkujúcich a tvorcov dosiahne 2500 reprízu a to má ešte ďalšie roky pred sebou. Najstaršia show v repertoári Cirque du Soleil show Mystere v Las Vegas dosiahla 9000 reprízu v novembri 2012 a stále pokračuje.

prejsť na článok

60-MINUTE SPECIAL #3 Cirque du Soleil Alegría, Kooza, KÀ

Tu je ďalšie prekvapenie pre našich úžasných fanúšikov: máme pre vás ďalšiu veľkolepú špecialitu, keď sme tento týždeň všetci #TgetherAtHome s Alegriou, KOOZA a KÀ!

prejsť na článok

Chránime vaše hodnoty už 30 rokov

Tento rok oslavuje naša spoločnosť EMM 30. výročie jej založenia. Radi by sme tieto narodeniny zdieľali sVami a aj snašimi [] The post Chránime vaše hodnoty už 30 rokov appeared first on EMM.

prejsť na článok

Slnko vychádza

Spolu s východom Slnka začína opäť svietiť aj Slnečný cirkus. Lístky sú opäť v predaji. Cirque du Soleil je späť Uplynulo 400 dní odkedy sme si museli dať predĺženú prestávku. 400 dní napätého čakania na návrat na scénu; čakania na to, aby vám, našim

prejsť na článok

Čas letí

- Pán vrchný, všimol som si, že vaša vináreň oslavuje desať rokov svojho trvania. - Máte dobrý postreh, ten čas ale letí! - Áno, čas letí, ale obrusy zostali.

prejsť na článok

Notebooky Lenovo YOGA prinášajú už 10 rokov inovácií

Spoločnosť Lenovo oslavuje 10. výročie vzniku notebookového radu YOGA, ktorý do sveta počítačov priniesol prelomovú inováciu. The post Notebooky Lenovo YOGA prinášajú už 10 rokov inovácií appeared first on MojWindows.sk.

prejsť na článok