Kreatívna diskusia (Archív)

Pozývame Vás na stretnutie so štátnym tajomníkom Ministerstva kultúry Slovenskej republiky v Banke Žiline dňa 21.2.2017 o 9.30. Štátny tajomník Konrád Rigó bude súčasťou neformálnej diskusie o kreatívnom a kultúrnom priemysle. Môžete sa dozvedieť viac o možnostiach financovania Vašich projektov, o písaní žiadostí a práce s dotačným systémom. Čakáme všetkých kreatívcov a tých, ktorí sa aktívne zapájajú do organizovania kultúrneho diania v žilinskom regióne. Dozviete sa viac aj o plánovanom kultúrno-kreatívnom centre v Žiline, o našich startupoch, ktoré tu už vznikli a fungujú, o rôznych podujatiach a podpore, ktorú môžete využiť pri svojej práci a projektoch. Záujemcovia o podporu nájdu viac info na linku výzvy pre kreatívny priemysel. TERMÍN: 21.02.2017 ČAS: 9:30 MIESTO: Banka Žilina CENA: Vstupné bezplatné Podujatím bude sprevádzať Anna Závodská. MÁM ZÁUJEM Príspevok Kreatívna diskusia (Archív) zobrazený najskôr STARTUPISTI - Žilina.

prejsť na článok

KREATÍVNA MÓDNA SHOW

KREATÍVNA MÓDNA SHOW + ŠPECIÁLNY HOSTIA VEČERA – LA3NO CUBANO– Read more The post KREATÍVNA MÓDNA SHOW appeared first on somafashion.

prejsť na článok

LawUP (Archív)

Právnička JUDr. Zuzana Otáhalová zo spoločnosti LexLing, s. r. o sa bude vo svojej prednáške zameriavať na: právne formy podnikania, výhody/nevýhody jednotlivých možností družstvo ako výhodná forma podnikania nielen pre farmárov predstavenie a špecifiká

prejsť na článok

RightsUP (Archív)

Podujatie RightsUp je určené pre začínajúcich startupistov a všetkých tých, ktorí sú bezodnou studnicou nových myšlienok, nápadov, invencií a inovácií. Je zamerané na oblasť Intellectual Property Management Riadenie a ochrana práv duševného vlastníctva.

prejsť na článok

Diskusia – tvoríme budúcnosť s úctou k minulosti

Diskutovali sme o výnimočnosti projektu, prínosoch pre centrum mesta a plánovanej výstavbe s budúcimi susedmi nového obytného bloku Elektrárne. Stretnutie sa uskutočnilo 8. augusta v kaviarni Považskej galérie umenia, hlavným hosťom bol architekt projektu

prejsť na článok

Park Vysoké Mýto pri Bóji

Park Vysoké Mýto pri Bóji Reaktivácia bývalých Jiráskových kasární zahŕňa komplexné rozšírenie verejného priestoru vo Vysokom Mýte. 

prejsť na článok