Zdravé stravovanie nie je možné bez aspoň základných vedomostí o glykemickom indexe potravín (GI). Vďaka znalosti GI (a zodpovedajúcej úprave jedálnička) získate možnosť byť výkonnejší, štíhlejší – a vyhnete sa niektorým nebezpečným civilizačným ochorenia
Konzument si vychutnáva light limonádu alebo keksíky s umelým sladidlom s pocitom, že robí niečo pre svoje zdravie. Žiadny cukor, minimum kalórií. Light je IN. Jeho organizmus upozornený sladkou chuťou sa pripravuje na spracovávanie očakávanej dávky cukru
prejsť na článokTeším sa, že som sa mohla so svojimi skúsenosťami podeliť aj na webe pravda.sk. uzitocna.pravda.sk/seniori/clanok/517169-ako-sa-seniori-liecia-macacou-masazou/
Kefir.Sk stránka o vodnom a mliečnom kefíre. O procese fermentácie sme na našej stránke už písali. Preto je dobré spomenúť aj niektoré hlavne benefity takýchto potravín. Medzi niektoré výhody jedenia takýcht potravín patrí: Probiotiká a mikroflóra v [] Čl
prejsť na článokVýherkyňou súťaže v kategórii Najobľúbenejší výrobca potravín 2017 sa stala pani Marta Tužinská, majiteľka rodinnej farmy Tuška zaoberajúcej sa predajom z dvora. V rozhovore nám odpovedala na otázky týkajúce sa farmy a výroby potravín na nej.
prejsť na článokČasto veríme, že skladovaním potravín v chladničke ich udržíme dlhšie čerstvé. Nie vždy je to však pravda. Niektoré potraviny pri skladovaní v chladničke strácajú nielen chuť, ale aj svoju výživovú hodnotu. Nízke teploty v nich totiž zrýchľujú rozkladný p
prejsť na článok