Žiadne science fiction, ale realita. Použitý kuchynský olej totiž nemusí končiť v kanalizácii a znečisťovať ju, ale dá sa ešte plnohodnotne využiť.
Vyprážate často alebo len sem-tam? Čo robíte s olejom, ktorý vám zostane? Vylievate ho do výlevky? To nie je správne riešenie. Dajte oleju druhú šancu. Ochránite prírodu a my vás odmeníme.
prejsť na článokAk ste ešte nemali príležitosť vyskúšať kokosový olej osobne, ale zvažujete to, tak necúvnite, kokosový olej za to stojí. Na rozdiel od iných nasýtených tukov, kokosový olej neobsahuje žiadne trans-mastné kyseliny. Navyše kokosový olej pri zohrievaní nezo
prejsť na článokPalmový olej, druhý najpoužívanejší olej v Európe (tvorí 21% spomedzi všetkých olejov), je zároveň aj najlacnejším konzumovateľným olejom na svete. Ak nepatríte k tým, ktorý sa mu zámerne vyhýbajú, buďte si takmer istý, že ho konzumujete každý deň. Nachád
prejsť na článokMätu piepornú asi každý z nás pozná. Je to liečivá bylinka, ktorá sa nejednému z nás nachádza na záhrade, či dokonca doma v kvetináči. Radi si z nej robíme osviežujúce nápoje hlavne v lete, a v zime si vychutnávame jej lahodnú ostrú chuť v šálke čaju. Poč
Ricínový olej je nám dobre známy už desiatky rokov. V minulosti sa využíval najmä ako preháňadlo pri tráviacich ťažkostiach. Dnes si však svoje uplatnenie našiel v skôr v kozmetike. Jedovatá krása Ricínový olej je získavaný lisovaním semien rastli