Kurzy, školenia, revízie

Spoločnosť Slovastav je partnerom spoločnosti Horolezecká škola JAMES, s.r.o., ktorú založil Slovenský horolezecký spolok JAMES s tradíciou od roku 1921. Naši pracovníci tu pôsobia ako odborný zástupcovia a školitelia praktického výcviku. Horolezeckú školu JAMES, spol. s r.o. zriadil Slovenský horolezecký spolok JAMES ako jediný spoločník a vlastník spoločnosti. Štruktúra spoločnosti Horolezecká škola JAMES vzdelávacie zariadenie metodicko-bezpečnostnej komisie Slovenského horolezeckého spolku. Nositeľ akreditácie Ministerstva školstva vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky vydanej protokolom č. 2012-3498/25274:4-10 pre vzdelávanie inštruktorov v horolezeckom športe. Stredisko výškových prác realizuje výchovu a vzdelávanie v oblasti ochrany práce. Horolezeckej škole JAMES, spol. s r.o. udelil Národný inšpektorát práce v Košiciach oprávnenie na výchovu a vzdelávanie v oblasti ochrany práce ev. číslo VVZ-0185/14-07.1 Výchovné a vzdelávacie aktivity spoločnosti Výchova a vzdelávanie zamestnancov vykonávajúcich práce vo výškach a nad voľnou hĺbkou pomocou špeciálnej horolezeckej a speleologickej techniky: Základný stupeň výchovy a vzdelávania Aktualizačná odborná príprava (§ 16, odst. 8 zákona 124/2006 Z.z.) Oboznamovanie a informovanie (§ 7 zákona 124/2006 Z.z.) Športové kurzy Metodické kurzy pre všetky vekové, výkonnostné a záujmové skupiny v lezení v skalných neveľhorských terénoch a vo všetkých druhoch terénu vo vysokohorskom prostredí Oboznamovací výcvik Komletný základný výcvik Výcvik pre pokročilých Tematicky zameraný výcvik Teambuildingy Kvalifikačné inštruktorské kurzy Inštruktor lezenia na umelých stenách I. kvalifikačného stupňa Inštruktor skalného lezenia I. kvalifikačného stupňa Inštruktor skialpinizmu I. kvalifikačného stupňa Inštruktor horolezectva I. kvalifikačného stupňa Ostatné hospodárske činnosti spoločnosti Periodické revízie materiálu Využitie databáz pracovníkov a firiem vykonávajúcich práce vo výške a nad voľnou hĺbkou Kontakt Mgr. Vladimír Paulík, konateľ Mail: [email protected] Telefón: +421 907 816 534, +421 2 49249628 Mgr. Marián Závodný Mail: [email protected] Telefón: +421 948 858 851 Web: www.horolezecka-skola-james.sk Tešíme sa na Vašu účasť.The post Kurzy, školenia, revízie first appeared on SLOVASTAV.

prejsť na článok

Májové kurzy 2022

Jarné kurzy CCES sú už v plnom prúde, na protipandemické opatrenia sme konečne mohli zabudnúť The post Májové kurzy 2022 appeared first on Canis Center Eddy Slovakia.

prejsť na článok

2021 Jesenné kurzy CCES

Doba covidová nepraje ľuďom, napriek tomu so psíkmi cvičiť treba. Naše kurzy fungujú ďalej v sprísnenom hygienickom režime. The post 2021 Jesenné kurzy CCES appeared first on Canis Center Eddy Slovakia.

prejsť na článok

Expedície a nadodborné školenia

My tvrdíme, že nie je všetko iba o sedení v škole. The post Expedície a nadodborné školenia appeared first on Profesijný Bakalár.

prejsť na článok

LADYWORK letné skupinové kurzy

LETNÉ KURZY LADYWORK prebiehajú v mini skupinke do 4 žienLadywork je 9-týždňový program, ktorý je primárne zameraný na nápravu popôrodnej diastázy, posilnenie svalov panvového dna vo všetkých vrstvách a reaktiváciu celého, ženského jadra. Svg Vector Icons

prejsť na článok

Školenie obsluhy brán

Školenia obsluhy brány Školenie na obsluhu zvislo posuvnej brány Túto činn

prejsť na článok