Kvalita Stil batohov opäť overená nezávislým testom

Vieme, že zákaznícka skúsenosť je nad zlato. Rovnako, ako nezávislé produktové testy v médiách, kde sa vzácne na jednom mieste stretávajú vyjadrenia odbornej poroty a priamych zákazníkov.  Aktuálne bysme sa s vami chceli podeliť o veľmi potešujúci výsledok z Veľkého testu batohov, ktorý bol uverejnený 25. augusta 2021 na portále idnes.cz.

prejsť na článok

Detské ruksaky do škôlky Tiger – hravé a zdravé

Značka Stil má brata! Volá sa Tiger a vo svete školských aktoviek a batohov je to veľké zviera. Detské ruksaky do škôlky Tiger sa nosí hrdo a s telom krásne vzpriameným. Majú totiž ergonomicky tvarovaný, priedušný chrbát s polstrovaním. K tomu mäkké a nas

prejsť na článok

Prvky tašiek Stil pre 2. stupeň

Študentské batohy sú vhodné pre deti od 5. triedy. Sú originálne a dizajnovo dokonalé, ale zároveň sú vyrobené s ohľadom na správny vývoj chrbtice.

prejsť na článok

Ježiško nosí školskú tašku Stil!

Poznáte ten pocit, keď si napíšete list Ježiškovi a ono sa vám to prianie splní? My ten pocit milujeme! A preto ho rozdávame. Tento rok dokonca dvanásťkrát.

prejsť na článok

Galeria - Dva krsty a jedna rozlúčka

Stil sa odsťahoval do Humpolca! Ale len na chvíľku. Slávna hláška z ešte slávnejšieho filmu nám poslúžila na upútanie vašej pozornosti – tej by totiž nemalo utiecť, že sa zrodili dva nové katalógy.

prejsť na článok

Aktovky a batohy pre prvákov a 1. stupeň

Premyslené prvky našich aktoviek pre prváčikov a JUNIOR batohov pre 1. stupeň, ktoré rastú s dieťaťom.

prejsť na článok