KYSUCKÉ NOVÉ MESTO najstaršie mesto na Kysuciah

Home Kysucké Nové Mesto leží na severozápadnej časti Slovenska na pravom brehu rieky Kysuca. Oblasť Kysuckého Nového Mesta geograficky spadá do pohorí Javorníkov a Kysuckej vrchoviny, ktorej najvyšším vrchom je Ľadonhora. Dominantou nad mestom je vrch Tábor. Kostol svätého Jakuba Farský kostol svätého Jakuba je stavba z 13. storočia nachádzajúca sa v Kysuckom Novom Meste v blízkosti hlavného námestia. Je zasvätený patrónovi mesta, svätému Jakubovi. Pôvodne ide o gotickú stavbu, ktorá bola v minulosti viackrát zničená požiarom. KYSUCKÉ NOVÉ MESTO Kostol svätého Jakuba Lavička lásky Nová lavička istotne upútala pozornosť nejedného okoloidúceho. Je to niečo, čo sa naozaj vydarilo, krásna a funkčná zároveň.Je krásna nielen cez deň, ale aj v noci. KYSUCKÉ NOVÉ MESTO lavička lásky Interaktívna lavička Unikátna lavička má podobu otvorenej knihy s ilustráciou odkazujúcou na knižný príbeh. Spolu s naším skvelým výtvarníkom Jánom Rajtekom sme sa rozhodli, že na tej našej bude Povesť o rieke Kysuca. Audionahrávku tejto krásnej povesti z pera Jána Podmanického nahovorila Petra Macejková z literárno-dramatického krúžku základnej umeleckej školy. Vypočuť si ju budete môcť načítaním QR kódu umiestnenom na tabuli pri lavičke. KYSUCKÉ NOVÉ MESTO -interaktívna lavička The post KYSUCKÉ NOVÉ MESTO najstaršie mesto na Kysuciah appeared first on Slovensko zdola.

prejsť na článok

Váš dom farieb hobby centrum Bratislava – Nové Mesto

Račianská ulica (oproti  Palme) Pri bielom križi 8 aiaalcenru.k tel./fax: 02/446 45 111 Zobraziť na mape The post Váš dom farieb hobby centrum Bratislava – Nové Mesto first appeared on Dom Farieb Hobby Centrum.

prejsť na článok

Zvrátené mesto

The post Zvrátené mesto appeared first on Jakub Mišči.

prejsť na článok

Čarovný Paríž

Paris, mon amour, alebo keď máte slabosť na Francúzsko tak ako ja! Paríž, mesto svetiel, mesto lásky, hlavné mesto módy, stelesnenie luxusu, najznámejšie svetové múzeá či najkrajšie historické budovy sveta to všetko, ako aj mnoho iného, ponúka metropola F

prejsť na článok

prenájom obchodné priestory - NA PRENAJOM obchodný/nebytový priestor s výkladom do ulice 45m2 BRATISLAVA III,BA NOVÉ MESTO, Robotnícka ulica (AR-028K-000156)

NA PRENAJOM obchodný/nebytový priestor s výkladom, ihneď k dispozícií výmera 45m2 BRATISLAVA III,BA NOVÉ MESTO, Robotnícka ulica, priamy vchod z ulice , Robotnicka ul.7, kozmetika, kadernictvo, služby, alebo iné, miestnosť, wc, veľká chodba, mreža. Voľný

prejsť na článok

Ďakujeme za podporu Bratislava hlavné mesto SR

ĎAKUJEME! za poskytnutú dotáciu z grantového programu na rozvoj športu. The post Ďakujeme za podporu Bratislava hlavné mesto SR appeared first on BKM Petržalka.

prejsť na článok