Laboratórne skúmanie vzoriek rastlín prinieslo prekvapivé výsledky

V minulom roku naša spoločnosť BELBA PLUS organizovala workshop/ konferenciu v spolupráci s riaditeľom výskumu a vývoja Andrzejom Brachaczekom (Innvigo Sp. z o. o.). Návštevníci mali možnosť priniesť vzorky rastlín zo svojho poľa na preskúmanie pod mikroskopom. Zistili tak dôležité informácie o kondícií svojich plodín. Niektoré vzorky však potrebovali o niečo presnejšiu indikáciu – mikrobiologické skúmanie v laboratóriu, čo nás podnietilo k ďalšej aktivite. The post Laboratórne skúmanie vzoriek rastlín prinieslo prekvapivé výsledky appeared first on BELBA PLUS.

prejsť na článok

Skúmanie Času a Percepcie: Sekundové Maľby Juraja Bartusza

9. apríl — 15. máj 2024 Vstúpte do fascinujúceho sveta Príspevok Skúmanie Času a Percepcie: Sekundové Maľby Juraja Bartusza je zobrazený ako prvý na .

prejsť na článok

BORA S Pure ponúka prekvapivé množstvo možností.

Nová BORA S Pure je skutočne kompaktná: zmestí sa do skrinky so šírkou 60 cm a navyše inštalačná výška je menšia ako 20 cm, takže v spodnej skrinke je dostatok miesta. Extrémne kompaktné rozmery BORA S Pure znamenajú, že sa zmestí aj do tých najmenších ku

prejsť na článok

Výsledky K2 KID Open 25.03.2023

Výsledky K2 KID OPEN Obtiažnosť 25.03.2023 Výsledky z pretekov K2 KID Open vČítaj viac The post Výsledky K2 KID Open 25.03.2023 appeared first on k2zilina.sk.

prejsť na článok

Výsledky Skialp pretekov Malinô SkiAlp Team

Preteky úspešne za nami, nižšie nájdete výsledky na priložených odkazoch. Malinô Brdo Night Skialp Challenge 2. kolo slovenského pohára v skialpinizme (4.2.2023) Výsledky nájdeš tu >>> Malinô Brdo ŠPRINT Majstrovstvá Slovenska v Šprinte 3. kol

prejsť na článok

Tretí rok s MinION

Už tretí rok úspešne využívame na sekvenovanie DNA z našich vzoriek Oxford Nanopore MinION sekvenátor novej generácie. Vďaka tomu sme schopní produkovať tisíce nových DNA barkódov ročne a zlepšovať tak spoznávanie našej biodiverzity.

prejsť na článok