Legendárny Franz Beckenbauer zomrel vo veku 78 rokov

V nedeľu nás opustil vo veku 78 rokov legendárny nemecký futbalista a úspešný tréner Franz Beckenbauer. Jeho rodina oznámila smutnú správu prostredníctvom oficiálneho vyhlásenia, kde uviedla, že Franz Beckenbauer zomrel v pokoji počas spánku, obklopený svojimi najbližšími. Mníchovčan je považovaný za najväčšiu futbalovú legendu Nemecka. V roku 1974 sa stal majstrom sveta ako hráč a [...] Príspevok Legendárny Franz Beckenbauer zomrel vo veku 78 rokov je zobrazený ako prvý na Sportnews.sk.

prejsť na článok

Zomrel vedecký pracovník a publicista Dušan Ochodnický

Obec Bošáca prišla v uplynulých dňoch navždy o výraznú osobnosť posledných desaťročí, Dušana Ochodnického.

prejsť na článok

Fajčenie strojnásobuje riziko straty zubov

Potrebujete d vod, aby ste prestali fajčiť? Ak no a z lež v m na tom, ako vyzer te, fajčenie 10 až 15 cigariet denne strojn sob riziko straty zubov. Fajčiari star ako 50 rokov prich dzaj až o 3,6-kr t viac zubov ako nefajčiari v rovnakom veku a fajč

prejsť na článok

Agresívne diviaky sa nezastavia pred ničím: Napadli ruských okupantov pri Černobyle, jeden zomrel

KYJEV - Na Ukrajine v blízkosti Černobyľu došlo k dramatickej udalosti. Diviaci tam napadli skupinu ruských okupantov. Informácie sa objavili na sociálnych sieťach X a Telegram.

prejsť na článok

Kaderníčky zo SOŠ skrášľujú klientov župného zariadenia už 10 rokov!

Inšpiratívny príklad spolupráce dvoch župných inštitúcií sa odohráva už viac ako 10 rokov v Novom Meste nad Váhom. Príspevok Kaderníčky zo SOŠ skrášľujú klientov župného zariadenia už 10 rokov! je zobrazený ako prvý na Square Trenčín.

prejsť na článok