Lesná škola v centre Levíc

Realizované projekty Lesná škola v centre Levíc „Hlavným cieľom projektu je zvýšiť príťažlivosť a návštevnosť prihraničného územia prostredníctvom využívania jeho prírodných hodnôt s cieľom zvýšiť environmentálne povedomie a prírodovednú gramotnosť mladej generácie prostredníctvom vzdelávania odborníkmi lesnými pedagógmi v nových lesných školách“, vysvetľuje generálny riaditeľ štátneho podniku LESY SR Marian Staník.Škola bude mať 2-podlažnú budovu, kde lesníci plánujú poskytnúť priestor na halu stromov, tvorivé dielne či kresliareň. Na poschodí bude poznávacia miestnosť a strechu pokryje zelená terasa. Príspevok Lesná škola v centre Levíc je zobrazený ako prvý na SK JULIO s.r.o..

prejsť na článok

Pozvánka - lesná spoločnosť pozemkové spoločenstvo Horné Naštice 2024

Lesná spoločnosť – pozemkové spoločenstvo Horné Naštice, Vás týmto pozýva na zasadnutie valného zhromaždenia, ktoré sa bude konať v Horných Našticiach, v kultúrnom dome dňa: 16. marca 2024 o 11,00 hod.   PDF verzia pozvánky - lesná spoločnosť so splnomo

prejsť na článok

Okolie

sasasasdd Záhradné posedenieAltánokNová Lesná Príspevok Okolie zobrazený najskôr Penzion - Privat Nisa je ubytovanie v obci Nová Lesná - Vysoké Tatry..

prejsť na článok

Škola chôdze (s vychádzkami za zdravím)

K Svetovému dňu obezity WOD 2024 sme vytvorili nový inovatívny projekt o správnom pohybe pri chôdzi, ktorý sa volá Škola chôdze.

prejsť na článok

Rodinný dom v centre Nitry

Hľadáme dlhodobého nájomníka do kompletne vybaveného rodinného domu v Nitre. Dom má 3 izby, 130 m2 a je podpivničený. Pri dome sú dve parkovacie miesta pod prístreškom a jedno bez prístrešku. Dom sa nachádza v centre mesta, len 5 minút pešo od OC Mlyny. C

prejsť na článok