Letná grilovačka a stretávka Baňa komunity

Informácie Piatok 28.07.2023 o 19:00 Nádvorie kaviarne Mlynček(Zimná 68, Spišská Nová Ves) Kapacita 40 ľudí Vstupné 5€ / osoba Symbolická cena vstupenky nám pokryje nákup jedla a občerstvenia. Môžeš sa tešiť na: Kuracie krídelká pripravene na smokeri a dokončené na grilleShish kebab s mäsom, paprikou a cibuľou pripravený na grille Cuketa pripravená na grille Pečené zemiakyŠalát s dressingom Cesnakový chlieb pripravený na grilleLetné ovocieNavyše dostaneš aj welcome drink od priateľov z kaviarne Mlynček(čapované pivko / prosecco / káva / nealko nápoj) Rezervuj si miesto včas! Meno Email Preferencia jedla Chcem vegánske menu Chcem mäsové menu Poznámka Idem na grilovačku! QR kód na platbu prevodom (môžeš aj v hotovosti na mieste) Ak nám chceš pomôct a podporiť Baňu ešte viac, prispej prevodom na účet Baňa o.z.Baňa coworking budujeme od začiatku ako neziskový projekt. Chceme vytvoriť priestor pre kreativitu,  produktivitu a nerušenú prácu – miesto pre všetkých čo pracujú online. A to niečo stojí… Tvoj dar využijeme na pokrytie prevádzkových nákladov ako nájomné, intnernety alebo zabezpečenie kávového režimu pre našich coworkerov   Prispejem 10€ Prispejem 20€ Prispejem 50€ alebo prispejem inou sumou na účet Baňa o.z.   SK55 0900 0000 0051 7659 7819 (do poznámky zadať text príspevok) The post Letná grilovačka a stretávka Baňa komunity appeared first on Baňa coworking.

prejsť na článok

.letná kolekcia 2018.

Príspevok .letná kolekcia 2018. zobrazený najskôr AM Molet.

prejsť na článok

Dokonalá letná jedáleň na terase

Radi by ste vynovili svoj príbytok a nemáte predstavu ako na to, preto vám prinášame seriál inšpiratívnych nápadov a riešení exteriérového dizajnu ako zariaďujeme terasu. 

prejsť na článok

Letná brigáda na pamiatkach 2021

Končíš ročník, alebo školu? Si študent? Hľadáš zaujímavú brigádu na leto? Pokiaľ máš chuť sa naučiť teraz, alebo aj popri štúdiu tradičné remeslá neváhaj a pošli nám správu. Info: [email protected], 0948 900 229, podrobne tu: Zamestnanie The post Letná br

prejsť na článok

letná zľava s Britax-Romer

Jedinečná ponuka kočíka a autosedačiek od  BRITAX-ROMER v našej super letnej zľave! Vyberte si z našej akciovej ponuky!   BRITAX-ROMER The post letná zľava s Britax-Romer appeared first on Baby Dream.

prejsť na článok