Ležérna pánska móda je obľúbená

Fenoménov doby je určite niekoľko a jeansy zrejme patria k nim. Potreba slobody, pohodlia a voľnosti sa pretavuje aj do módy. Panske jeansy sú jednoznačne kúskom oblečenia, ktorý má hádam každý muž. Nemusí ísť len o klasický denim modrý look. Jeansy môžete mať v rôznych farbách i strihoch. Sivá a čierna zachádza skôr do elegantného, univerzálneho štýlu. Kým modrá a indigo modrá predstavuje klasické prvky ležérnosti. O kombinovanie jeansov sa nemusíte obávať. Univerzálne kúsky sa hodia takmer ku všetkému. Prírodné materiály a pohodlné strihy predurčujú jeansy k úspechu u každého. V poslednej dobe sa dokonca veľký dôraz kladie práve na výber strihu. Výberu strihu je určite potrebné venovať svoj čas a pozornosť. Mnoho „nedokonalostí“ postavy sa dajú pekne skryť a zharmonizovať práve správnym strihom alebo naopak, mnoho predností postavy sa dá krásne ukázať a zvýrazniť. Klasický rovný strih STRAIGHT zvoľte pri chudších postavách, kde chcete trochu nabrať v oblasti nôh a vyrovnať tak pomer postavy smerom nadol. STRAIGHT strih sa samozrejme hodí aj pri normálnej postave, nič ním nepokazíte. Je zrejme najobľúbenejším strihom u pánov. Ak nohy chcete zvýrazniť a zúžiť, užší strih SLIM je ten pravý. Jeansy SLIM majú aj nižší pás. Nehovoriac o SKINNY, ktoré sú zväčša napasované a obťahujú telo ešte o niečo viac bližšie k pokožke. Pri STRIHU TAPARED sa strih zužuje až od polovice stehien, čo ocenia páni so širšími stehnami, prípadne bokmi. Vybrať si teda je z naozaj z čoho. Jeansy boli a sú veľmi obľúbeným oblečením, ktoré vám poslúži na každú skvelú príležitosť. Ak chcete rozšíriť svoj šatník a ďalšie kvalitne ušité kúsky, kde materiál je zárukou a detaily sú dokonalosťou, navštívte e-shop BIG STAR. BIG STAR ponúka kvalitné moderné jeansy pre pánov v rôznych farbách a strihoch. Na kvalitu sa tu naozaj môžete spoľahnúť! Článek Ležérna pánska móda je obľúbená se nejdříve objevil na Sfkzv.

  • Web: Sfkzv
  • Aktualizované: 5.6.2024
prejsť na článok

Nové mikiny VERTEX

Zohrejte sa s našími mikinami VERTEX!Naše pánske mikiny VERTEX W42 a VERTEX HOODIE W43 sú ideálnym spojením štýlu a funkčnosti pre každodennú prácu. Jedinečné vlastnosti a prvky:

prejsť na článok

MODA MADE IN ITALY MOC

Munich, 29 September 01 October 2019 L'articolo MODA MADE IN ITALY MOC proviene da NeroGiardini.

prejsť na článok

Nechtík lekársky – bylinné antibiotikum

Je to jednoročná rastlina, ktorá bola veľmi obľúbená už v stredoveku, ako okrasná rastlina. Na niekoľko storočí žiaľ upadla do zabudnutia, ale dnes je opäť na výslní. Pre jej liečivé účinky je veľmi obľúbená a pestuje sa dokonca aj v Sýrii a v Egypte. Egy

prejsť na článok

Do McDonalds dorazila obľúbená Syrovka

Milovníci syra zbystrite pozornosť! Pre každoročný veľký úspech sa jedna z najobľúbenejších sezónnych ponúk opäť vracia aj do slovenských reštaurácií Príspevok Do McDonalds dorazila obľúbená Syrovka zobrazený najskôr Nazjedenie.sk.

prejsť na článok

Pánska bunda na zimu

Aj keď móda vždy bola a aj je v réžii skôr ženského pohlavia, čoraz viac mužov môžeme vidieť v zaujímavých originálnych outfitoch. Aj muži sa radi pekne oblečú a na svojom výzore si dávajú stále viac záležať. Páni nemôžu ohúriť make-upom a preto svoju poz

prejsť na článok