Lili

Lili Som tu nová a ešte nemám veľa skúseností. Ak si na tom podobne, skús mi napísať alebo zavolať a spolu môžeme skúsenosti získať Milujem pocit orgazmu a rada sa so sebou hrám aj niekoľko kráť denne. Ak máš parnerku nevadí, možem Ťa naučiť nové veci, ktoré s ňou môžeš potom vyskúšať. Tak nečakaj a zabavme sa spolu, budem čakaťPreskúmame spolu tvoje neobjavené túžby a fantázie, poteším ťa svojimi predstavami a dosiahneme Vrchol, aký si ešte nezažil. Pomôž mi zistiť, koľko krát za sebou sa viem spraviť. Už celá tečiem, tak mi pošli SMS… SEXI8 (medzera) LILI (medzera) TEXT SMS na číslo 7009 Cheš ma počuť ako si to robím? Tak zavolaj… 0988 712 259 Ak stránku prehliadate na mobilnom zariadení, stačí ak kliknete na číslo v texte. SPÄŤ NA HLAVNÚ STRÁNKU Príspevok Lili je zobrazený ako prvý na Sex Amatérky.

prejsť na článok

Výhercovia – Maľuj ako Roussea

Vo výtvarnej súťaži „Maľuj ako Rousseau“ boli udelené ocenenia: Cena odbornej poroty udelená: Zuzane JaremčukCena riaditeľky NIVAM Košice udelená: Daniele TkáčovejCena predsedu Košického samosprávneho kraja udelená: Lili ZsigraiCena študentov ŠUP udelená:

prejsť na článok

Reportáž: Pobyt s jogou a živou stravou usadlosť Hamernica 22.-25.6.2017

Ve dnech 22.-25. 6 2017 jsme se opět dočkali dalšího nezapomenutelného prodlouženého víkendu na Usedlosti Hamernice v Orlických horách. Tentokrát jsme se sešli v menším počtu osmnácti účastníků včetně tří dětí. Začali jsme čtvrteční večeří, která se díky

prejsť na článok