Malým pivovarom sa darí, aj keď varia pre lokálnych milovníkov / Autor: ČTK

Prebraté zo zdroja: hnonline.sk Hoci počet malých rodinných pivovarov na Slovensku stagnuje, existujúce značky si svoj trh našli. Pivá často málo známych značiek vyhľadávajú najmä miestni pivári, zariadenia sa však stali aj atrakciou pre pivných turistov či gurmánov.

prejsť na článok

V prievalskom pivovare čapujú štrnásť druhov domáceho piva / Autor: Ingrid Sochorová

Prebraté zo zdroja: zahorie.sme.sk Takmer štyristoročná budova pohostinstva Šandorfský šenk v Prievaloch zaujme už cesty. Pekne upravené priečelie láka vstúpiť pocestných i domácich. Pivo si tu manželia Dana a Milan Bílikovci varia sami.  

prejsť na článok

Rôznorodé chute zlatého moku / Autor: Ivan Šuplata

Prebraté zo zdroja: pluska.sk Malé pivovary nechcú konkurovať obrovským nadnárodným gigantom. Milovníkov zlatého moku sa snažia očariť rôznorodosťou chutí, pivom vareným tradičným spôsobom a bez urýchľovania.

prejsť na článok

Teplovzdušný krb s KV SPARTHERM

  Krbová vložka SPARTHERM Varia 2R-55h-4S, Standard Linear, 6-stranný rám Dizajnové tunelové mriežky

prejsť na článok

Podrobovať text kritike

Autor by nemal opisovať z literatúry niečo, čo z vlastnej praxe nepozná, zvyčajne je to na texte akým je atestačná práca spoznať. Autor by nemal preberať do svojho diela rozsiahlej časti nejakého cudzieho textu, to možno tolerovať len v prípade, kde autor

prejsť na článok

Dobré správy pre všetkých milovníkov hranoliek. Do McDonalds prichádza McHappy Day

Premeňte piatok trinásteho na deň plný šťastia a pomoci. Ako na to? Zavítajte do ktorejkoľvek reštaurácie McDonald’s na Slovensku, kúpte Príspevok Dobré správy pre všetkých milovníkov hranoliek. Do McDonalds prichádza McHappy Day zobrazený najskôr Nazjede

prejsť na článok