Marek Copák športovec roka 2020

Ocenenia pre najlepších strelcov Každoročne prezident Slovenského streleckého zväzu (SSZ) Miloš Benca oceňuje najúspešnejších strelcov, trénerov aj družstvá, ktoré v danom roku dosiahli významné úspechy a priniesli cenné medaile z medzinárodných súťaží. Maturant Marek Copák, žiak Oktávy, aj jeho Príspevok Marek Copák športovec roka 2020 zobrazený najskôr SSŠŠ ELBA.

prejsť na článok

Zverejnenie výsledkov prijímacieho konania do prvého ročníka šk. roka 2020/2021 v 1. termíne

Príspevok Zverejnenie výsledkov prijímacieho konania do prvého ročníka šk. roka 2020/2021 v 1. termíne zobrazený najskôr .

prejsť na článok

Hřích první noci

Hřích první noci 27. 10. 2011 Jana Pronská Hřích první noci Víkend 2011 „Prosím, takhle ne... Pro smilování boží, pane, chcete mě úplně potupit? Copak v sobě nemáte ani špetku soucitu? Co jsem vám udělala?!“ vykřikla zoufale a bránila se jeho

prejsť na článok

Curly Simon

Curly Simon festmaringota.sk The Curly Simon na Fest Maringota 2023 Mladý, talentovaný, kučeravý.Spevák, textár, producent.Simon Štubniak, The Curly Simon. Kariéru na domácej scéne odštartoval raketovo, výhrou ocenenia Radio Heads v kategórii objav

prejsť na článok

Redbull 400 Štrbské pleso 2020

čistenie, mix a zvuková finalizácia dokumentu Red Bull 400 Štrbské Pleso 2020 podľa noriem pre social media a televíziu (2020, 10+1 min) dokument 10 min ☚ akčné video 1 min ☚ The post Redbull 400 Štrbské pleso 2020 appeared first on d-ears.

prejsť na článok

Marek Didák: „Užívajme si život aj vďaka rituálom“  

Ako sa vyrovnávaš s obmedzeniami (ak nejaké vnímaš), ktoré pribúdajúce roky prinášajú? Úprimne, žiadne zásadné obmedzenia nevnímam. Snáď až na to, že mi pomaly vypadávajú vlasy a musím nosiť šiltovky A vlastne, ak mám byť úprimný, tak jedno áno. Deti.

prejsť na článok