Mazar - indické konope vhodné na večerné použitie a proti nespavosti

Mazar - indické konope s vysokým obsahom CBD ideálne na večernú relaxáciu a boj proti nespavosti. Doprajte si pokojný spánok a s odrodou Mazar vhodnú relaxáciu na nočné užívanie a podporu kvalitného odpočinku.

prejsť na článok

Afghani - indické konope s bohatou produkciou živice a relaxačnými účinkami

Vydajte sa s nami na cestu za poznaním pôvodu, vlastností a mnohých ďalších aspektov afganského konope, ktoré formovali konopnú kultúru.

prejsť na článok

Hash Plant - indické konope s vysokým obsahom živice a krátkym časom rastu

Hash Plant: vyskúšajte indickú odrodu konope s vysokým obsahom živice a rýchlym rastom. Viac informácií o Hash Plant nájdete na našom blogu o konope.

prejsť na článok

Konope pri liečbe artritídy

Ako si konope stojí v boji proti reumatoidnej artritíde? Existuje niekoľko štúdií s protichodnými výsledkami. Má konope pozitívne účinky aj pri tomto ochorení?

prejsť na článok

Hindu Kush - indické konope s vysokým obsahom živice ideálne na výrobu hašiša

Rozšírte svoje znalosti o Hindu Kush, indickom konope bohatom na živicu. Zoznámte sa s jeho históriou, genetikou a použitím na výrobu hašiša. Naše informácie vám pomôžu lepšie pochopiť tento kmeň a jeho potenciálne výhody.

prejsť na článok

Rhode Island zavádza register pacientov pre držbu a pestovanie konope na osobné použitie

Objavte informácie o legalizácii konope v štáte Rhode Island a inšpirujte sa progresívnymi prístupmi k tejto téme. Zistite dôvody a výhody legalizácie konope. Preskúmajte svoje možnosti a získajte užitočné informácie na prehĺbenie svojho povedomia o tejto

prejsť na článok