História výrobkov z medu je taká dlhá, ako dlho poznal človek med, múku a oheň. Med bol jediným sladidlom po dlhé stáročia a pečivo z neho jedinou sladkosťou. Až oveľa neskôr, s rozvojom výroby cukru, ktorý priniesol lacnejšie produkty cukrovinkárov, sa m
Vianoce nám už pomaly klopú na dvere a vy ešte stále nemáte napečené medovníčky? Veď čo by to boli za sviatky bez medovníčkov. Tak poďte si teda s nami spoločne upiecť vynikajúce špaldové medovníčky.
prejsť na článokToto kysnuté cesto je veľmi jednoduché, je to liate kysnuté cesto. Nemusíte ho spracovávať rukami na doske ani vaľkať.
Aby boli Vaše perníčky dokonalé, treba dodržať pár jednoduchých krokov: Suché suroviny si pred pečením preosejte Najdôležitejšie pri spracovaní cesta na perníčky je hustota cesta. Nedá sa jednoznačne odhadnúť pri tvorení receptu množstvo múky, keďže každá
prejsť na článokPočasie síce ignoruje blížiaci si príchod Vianoc, ale my tu v #hronov nie. Začali sme s vianočným pečením sladkých a voňavých medovníčkov.