Meškanie vlaku

Miško sa hrá v obývačke s vláčikom. Hovorí si: - Somári nastupovať, somári vystupovať. Keď ho počuje mamička, pošle ho do kuchyne. Po dvoch hodinách jej ho však príde ľúto a dovolí mu ísť sa hrať znova. O chvíľu počuť z obývačky: - Somári vystupovať, somári nastupovať a kvôli tej sliepke v kuchyni bude teraz vlak meškať 2 hodiny.

prejsť na článok

Má meškanie

Policajt čaká na svoju manželku na železničnej stanici. Staničný rozhlas hlási: - Rýchlik z Prahy má hodinu meškanie. - To je celá ona! , povzdychne si policajt, Nikdy nemôže prísť načas!

prejsť na článok

Webmaster vo vlaku

Sedí webmaster vo vlaku a počuje: < td >< /td > ... < td >< /td > ... < td >< /td > ... < td >< /td > ... < td >< /td > ...

prejsť na článok

Štrajk železničiarov

Viete, prečo musí štrajk železničiarov trvať minimálne tri dni? Preto, aby si verejnosť uvedomila, že ide naozaj o štrajk a nie o bežné meškanie vlakov.

prejsť na článok

Fajčenie cigary

Divoký západ. Vo vlaku sedí kovboj, fajčí cigaru a vyfukuje krúžky dymu. Po 15 minútach príde za ním Indián a hovorí: - Ešte slovo a dám ti po papuli!

prejsť na článok

Pokrok v lyžovaní

Totálny lyžiarsky začiatočník si zlomí nohu počas prvej jazdy na svahu. Je to pokrok! , hovorí záchranárom, Minulý rok som si zlomil nohu už pri vystupovaní z vlaku!

prejsť na článok