Mezonetový byt, Uľanka [654]

V Banskej Bystrici, časť Uľanka ponúkame na prenájom nový, veľký a štýlovo zariadený 2-izbový mezonetový byt o rozlohe 80m2 v novopostavenej bytovke, v pokojnej a slnečnej lokalite, obklopenej prírodou a tichým prostredím, s potokom Bystrica priamo pod terasami bytov. K bytu prináleží parkovacie miesto na uzatvorenom parkovisku. Exkluzivitu ponúkaného mezonetu dopĺňa * otvorená galéria so schodiskom nad obývačkou; * obývačka spojená s kuchyňou; * terasa orientovaná na západ; * osobitná spálňová časť so šatníkom * pracovňa na galérii; * pivnica napojená na alarm. Byt sa prenajíma kompletne zariadený s nadštandardným vybavením aj pre náročnejších klientov: * Infra podlahové kúrenie - dokonalý tepelný komfort; * klimatizácia; * alarm a požiarna detekcia; * Veľké francúzske okná a terasa; * 55" TV s HBO a prémiovými kanálmi; * optický internet a wifi; * akustické izolácie podláh a medzibytových stien (nebudete počuť svojho suseda). Bytový dom má množstvo výhod: * vizuálny štýl * vlastné uzatvorené parkovisko * malá kaviareň a presso stroj pre rezidentov (Zdarma) * záhradná terasa s posedením * výsuvná záhradná terasa nad potokom Bystrica * vonkajšia detská a oddychová zóna * kamerový systém. Doprava - centrum mesta je vzdialené len 4 minúty autom od bytového domu, výhodou je, že rôznymi výjazdmi z R1 obídete všetky zápchy v meste. Príroda - bezprostredná blízkosť potoka Bystrica priamo pod terasou, krásne vzrastlé stromy na dotyk z terasy a nekonečné prechádzky a turistika v okolí. Cena nájmu je 850€/mesiac vrátane energií, internetu, TV, kaviarne a parkovacieho miesta. Platia sa vopred: jednomesačný nájom, depozit vo výške 1500,- eur a sprostredkovateľský poplatok vo výške jednomesačného nájmu.

prejsť na článok

Mezonetový byt, Banská Bystrica, Rudlovská cesta [652]

Ponúkame na prenájom kompletne zariadený mezonet, na ulici Rudlovská cesta, širšie centrum mesta, Banská Bystrica. Ponúkaný mezonet pozostáva z chodby, obývacej izby s halou a kuchyňou, tri spálne, kúpeľňa a WC. Úžitková plocha: 150 m2. Nachádza sa na 2.

prejsť na článok

Ako vybrať správny dom pre svoju rodinu

Hľadanie vhodného domu pre Vašu rodinu môže byť náročným procesom. Avšak, s týmito jednoduchými krokmi môžete nájsť ten správny dom pre Vás a Vašu rodinu: Stanovte si rozpočet: Určte si, koľko peňazí môžete na nákup domu vynaložiť a držte sa ho. Zv

prejsť na článok