Mikaela Shiffrinová, štvornásobná víťazka z Flachau, hovorí, že za posledné dni prežila celý život

Večerné preteky vo Flachau priniesli ďalší zábery z boja medzi dvoma najlepšími slalomárkami sveta Mikaely Shiffrinovou a Petrou Vlhovou. Tentoraz si Američanka Shiffrinová, vo veku 28 rokov, odniesla víťazstvo s náskokom 27 stotín sekundy pred svojou slovenskou súperkou. Jej 94. víťazstvo v pretekoch Svetového pohára a 57. slalomové bolo pre ňu veľmi emotívne, pričom [...] Príspevok Mikaela Shiffrinová, štvornásobná víťazka z Flachau, hovorí, že za posledné dni prežila celý život je zobrazený ako prvý na Sportnews.sk.

prejsť na článok

Mikaela Shiffrinová oznámila, že vynechá nadchádzajúce preteky Svetového pohára

BRATISLAVA 10. januára Mikaela Shiffrinová oznámila, že vynechá nadchádzajúce preteky Svetového pohára alpských lyžiarok v Altenmarkte-Zauchensee. Americká lyžiarka, ktorá je považovaná za fenomén v svete alpského lyžovania, vysvetlila toto rozhodnutie n

prejsť na článok

Pandémia v roku 2020 zastavila cestovanie

Rok 2020 mal byt jedným z najlepších rokov pre celý cestovný ruch za posledné roky. Ako to celé dopadlo vieme všetci. Zopakovať smutný scenár, aký nám diktovala pandémia by bolo na vydanie knihy a nie…

prejsť na článok

16:30 Pred bojmi o Mosul utieklo za posledné tri týždne zo svojich domovov vyše 41-tisíc Iračanov....

16:30 Pred bojmi o Mosul utieklo za posledné tri týždne zo svojich domovov vyše 41-tisíc Iračanov. Boje o druhé najväčšie mesto v Iraku trvajú od polovice októbra a len od začiatku tohto týždňa pribudlo medzi utečencami 7000 ľudí. (iom)

prejsť na článok

Cheerleading v časopise Život

  NAPÍSALI O NÁS Časopis Život navštívil tréningy zvolenských cheerleaderov a napísal o cheerleadingu vyčerpávajúci článok.  

prejsť na článok