Miniskalka v kvetináči

Skalka v kvetináči prináša niekoľko výhod. Nezaberá veľa miesta, takže si ju môžu spraviť aj obyvatelia panelákov. Je nenáročná na prípravu, ale aj starostlivosť, nemusíte sa báť ani veľkých mrazov. Rastliny vám nevymrznú.

prejsť na článok

Pestovanie reďkovky v kvetináči na balkóne, či terase

Reďkovky sú zeleninou, ktorú zvládne vypestovať aj úplný začiatočník. Povedzte teda tento rok nie mdlej zelenine zo supermarketov a vypestujte si vlastné reďkovky, napríklad aj v kvetináči na balkóne. Pokiaľ budete pamätať na ich pravidelné polievanie, bu

prejsť na článok

Pestovanie tekvice v kvetináči - ako na to?

Je možné pestovať tekvice ako izbové rastliny? Ako sa to dá? Je to komplikované? Odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky sa dozviete v článku.

prejsť na článok

Zeler – neobyčajný liek ukrytý v obyčajnej zelenine

Kedy ste naposledy jedli zeler? Ochutnali ste ho aj v surovom stave? A viete o tom, že si ho ľahko vypestujete aj v kvetináči? Prečítajte si viac o tom, ako a prečo pestovať zeler.

prejsť na článok

Budhov čajovník a iné čajové tipy

Ochutnali ste už niekedy Budhov čaj? Alebo čaj z jahodovej mäty? A čo čaj z bôľhoja lekárskeho? Tieto čaje vynikajú pozitívnymi zdravotnými účinkami. A vypestovať si ich môžete sami v BIO kvalite. Napríklad v kvetináči na vašom okne.

prejsť na článok

Pestovanie rozmarínu

Pestovanie rozmarínu je hračka :). S jeho pestovaním v kvetináči, či na záhrade si totiž poradia aj neskúsení pestovatelia. A úžitok rozmarínu pre kuchynské spracovanie, domácnosť a zdravie je na nezaplatenie. Pokiaľ sme vás presvedčili a o pestovaní tejt

prejsť na článok