Mlynček na kávu MagicHome Bracosta

Medzi ľuďmi, ktorých poznáte určite nájdete len málo takých, ktorí nemajú radi kávu. Väčšinou sa dajú spočítať na prstoch jednej ruky. Káva je určite jeden z najobľúbenejších nápojov sveta. Jej najlepšiu chuť si môžete vychutnať, keď je namletá chvíľu pred jej prípravou. Na tento účel skvelo poslúži mlynček na kávu MagicHome Bracosta.

prejsť na článok

Ostrič MagicHome, na nože, brúska, 3v1

Tupé nože či nožnice? Tento problém nehrozí v domácnosti, ktorá vlastní Ostrič MagicHome, na nože, brúska, 3v1. Užitočný pomocník každej gazdinky alebo domáceho majstra, ktorá brúsi aj leští. 

prejsť na článok

Niekoľko alternatívnych možností ako využiť kávu v domácnosti

Domáce praženie kávy Zakúpte si zelené kávové zrná a doma ich upražte. To vám umožní experimentovať s rôznymi praženiami a získať čerstvú kávu. Domáce pečenie kávy je zábavný proces, ktorý vám umožňuje mať čerstvo upraženú kávu presne podľa svojich prefer

prejsť na článok

Kávoviny, či kávové náhrady

Hoci mnohí z nás sú zarytí kávičkári a bez šálky (dvoch, troch...) kávy si deň ani nevedia predstaviť, predsa občas nastanú chvíle, kedy je potrebné kávu obmedziť. Čo vtedy robiť? Skúste kávu nahradiť zdravými bezkofeínovými kávovinami.

prejsť na článok

Tip na darček - mlynček na korenie

Drevené mlynčeky na korenie s celokeramickým mlecím mechanizmom, ktoré Vám vydržia večnosť. Vyrobené sú v troch farebných prevedeniach: buk, čerešňa a orech. Môžete ich zakúpiť jednotlivo alebo ako sadu dvoch mlynčekov s podnosom.

prejsť na článok

Objednaj a vyhraj november 2021

Objednaj kávu alebo príslušenstvo od 1.11.2021 do 20.11.2021 a tvoja objednávka je automatický v losovaní o 250g kávu od slovenskej pražiarne Coffee Veronia. Výhercu vyžrebujeme 21.11.2021 a následne ho budeme kontaktovať.

prejsť na článok