Množstevné zľavy a výhody už od prvého nákupu na SmartMen.sk

V eshope s pánskymi košeľami SmartMen a pánskymi doplnkami Vám dávame množstevnú zľavu už na Váš prvý nákup. Druhou košeľu získate so zľavou 20%. Z tretej košele Vám automaticky zľavíme 33%. Pridáme darček a poštovné zadarmo.

prejsť na článok

Voňavý darček ku každému nákupu v eshope SmartMen.sk

Vrecúško sušenej levandule v darčekovom balení pridávame ku každému nákupu v eshope nielen s pánskymi košeľami značky SmartMen.

prejsť na článok

Odmena za opakované nákupy v eshope SmartMen.sk - 5% späť na budúce objednávky

V rodinnej značke pánskych košieľ SmartMen si vážime našich zákazníkov. Bonusový program s darčeky k nákupu a zľavami sme rozšírili o vernostný program. Na Vašu budúcu objednávku môžete získať automaticky zľavu 5% z predchádzajúceho nákupu.

prejsť na článok

Darčekové poukážky do eshopu s pánskymi košeľami SmartMen.sk

V eshope s kvalitnými pánskymi košeľami značky SmartMen sme vypočuli priania zákazníkov, ktorí sú a budú pre nás vždy inšpiráciou k zlepšovaniu našich služieb. Novo ponúkame k zakúpeniu Darčekové poukazy na zľavu z nákupu.

prejsť na článok

Nová kolekcia pánskych ponožiek SmartMen

Aké sú najlepšie pánske ponožky do spoločenskej a vychádzkovej obuvi? S vysokým obsahom bavlny, dlhou životnosťou a moderným dizajnom. Nové ponožky SmartMen všetky tieto predpoklady napľňajú.

prejsť na článok

Nový dizajn eshopu s pánskymi košeľami SmartMen. Nové logo SmartMen.

Nový eshop s pánskymi košeľami SmartMen ponúka pre zákazníka prehľadnejšie vyhľadávanie košeľou a rýchlejšie odbavenie v nákupnom košíku. Pánske košele možno novo filtrovať podľa veľkosti a strihu, farby, typov látok, typu tkanie látok, tvaru goliera. Kat

prejsť na článok