Moderný folk pre pánov nielen na svadbu!

Už pár rokov sa u nás na Slovensku ustálil jeden trend. Je ním návrat k ľudovým tradíciám v rôznych oblastiach. Vyhľadávame tradičné ľudovky a tance, vážime si kultúrne dedičstvo, folklórne vzory radi aplikujeme aj v bežnej každodennosti a čoraz väčšej obľube sa tešia aj plesy s ľudovou tematikou a krojovaným dresscode. Folklór je skrátka niečo, k čomu sa hrdo hlásime a, čo je ešte dôležitejšie, toto naše kultúrne dedičstvo je ozaj krásne. Dalo by sa povedať, že trend ľudových motívov viac vyhovuje nežnejšiemu pohlaviu. Predsa len, každej žene pristane červený rúž, pestrofarebná výšivka, stužky či modrotlač. Dôkazom je krása všetkých neviest, ktoré počas svojej svadobnej hostiny absolvujú čepčenie a neskôr aj redový tanec v tradičnom kroji. Nemalo by sa však zabúdať ani na mužov. Tak, ako si nevesta oblieka kroj a dáva partu, absolvuje aj ženích premenu „na tradičnú nôtu”. Aj keď si oproti neveste toľko pri redovom tanci nezatancuje, neznamená to, že by s ňou nemal ladiť. Ako obliecť ženícha na redový? Úprimne, najjednoduchšou možnosťou, ktorej sa určite poteší každý ženích a zjednoduší trochu svadobné prípravy, je výmena košele, pridanie vestičky, klobúka a zachovanie predchádzajúceho outfitu oblekové nohavice a topánky. Máloktorý muž má chuť sa prezliekať hore-dole a počas svadobného dňa mu namiesto prezliekania ušetrite čas na trávenie chvíľ s vašimi svadobnými hosťami. Ručne vyšívané košele s ľudovými motívmi ponúkame v rôznych folklórnych prevedeniach aj podľa vlastného vzoru. A pre nevesty k dispozícii široký výber kombinovateľných šiat na redový tanec spodničky, sukne, košieľky aj zvršky. Oproti klasickým krojom sú tie naše tým pravým pre ženy, ktoré sa neboja nosiť folklór trošku sexy. Využiteľnosť po svadbe Ak sa rozhodnete pre vyšívanú košeľu, jej veľkou výhodou je aj využiteľnosť košele. Vyšívaná košeľa s ľudovým vzorom je len na voľbe vás a vášho budúceho manžela, aká veľká a farebná bude výšivka, sa po svadobnom zhone stane prirodzenou súčasťou šatníka vášho muža. Veď, predsa len, raz za čas musí každý muž nahodiť formálne seriózne oblečenie či už v práci, pri príležitosti oslavy alebo dokonca ľudovej zábave. Vtedy bude isto rád, že má doma v šatníku košeľu, ktorá mu sedí, cíti sa v nej pohodlne a najmä je jedinečná a výnimočná presne podľa jeho predstáv. Dobre, možno jej jedinečnosť a originálnosť poteší viac vás ako pána manžela Ale na druhej strane manžel rád poteší svoju manželku, nie? A ktovie, možno sa ľudové motívy zapáčia vašej polovičke natoľko, že ručne vyšívanú košeľu začne nosiť aj na bežný deň. My už máme zopár takých klientov, ktorým sa tak zapáčila výšivka na košeli, až si u nás objednali aj ďalšie výšivky.

prejsť na článok

Krásne miesto pre Vašu svadbu

http://www.nevesta.sk/hotel-gino-park-palace-krasne-miesto-pre-vasu-svadbu-article-40231-1923.aspx The post Krásne miesto pre Vašu svadbu appeared first on Hotel Gino Park Palace ****.

prejsť na článok

7 dôvodov preco mať svadbu v Hoteli Gino Park Palace

http://www.svadobnydom.sk/7-dovodov,-preco-mat-svoju-svadbu-v-hoteli-gino-park-palace-article-40258-51.aspx The post 7 dôvodov preco mať svadbu v Hoteli Gino Park Palace appeared first on Hotel Gino Park Palace ****.

prejsť na článok

Folk šaty s vreckami nielen pre mamičky

Rozhodla som sa pre model šiat na dojčenie s vreckami pre mamičky, prestrihnutý a s otvorom na prsia pre pohodlné nakŕmenie bábätka kedykoľvek a kdekoľvek. Dala som si ale špeciálne záležať na strihu, ktorý som opäť trochu vylepšila. Spodný diel je spevne

prejsť na článok

PREDAJ MODERNÝ 4 IZB. RODINNÝ DOM, KRIŽOVANY

PREDAJ MODERNÝ 4 IZB. RODINNÝ DOM, KRIŽOVANY Ponuka 355 000 € Príspevok PREDAJ MODERNÝ 4 IZB. RODINNÝ DOM, KRIŽOVANY je zobrazený ako prvý na STYLUS.

prejsť na článok

Plánujete svadbu? Alebo originálnu oslavu narodenín?

Originálna rozlúčka so slobodou Hľadáš nápad na spestrenie narodeninovej oslavy či originálnu formu ženskej rozlúčky so slobodou? Chceš prekvapiť svojich blízkych alebo priateľky? Maľovanie/ tvorenie v kolektíve v príjemnom prostredí otvára kreatívnu nála

prejsť na článok