Pandémia mala zlovestné pazúry, ktoré nás zväzovali k hraniciam našich príbytkov. Napriek tomu, že bezpečnostné odporúčania CDC a WHO sú pre našu existenciu rozhodujúce, je vaše nutkanie vystúpiť z domu opodstatnené. Je to preto, že keď sme boli zbavení schopnosti socializovať sa, mnohých to vyvrhlo z ich stabilného emočného a duševného stavu. Myšlienka vrátiť sa do vašej obľúbenej reštaurácie a dať si toto chutné jedlo môže byť ohromujúca, nezabudnite však, aby ste sa nenechali uniesť svojimi emóciami; namiesto toho nájdite rovnováhu medzi tým čo robiť môžete a čo nie v tomto novom normále. Volajte dopredu pre rezerváciu Nezúčastňujte sa spontánnych rande s večerou, radšej zavolajte a uistite sa, že reštaurácia, ktorú navštevujete, prijala nevyhnutné bezpečnostné opatrenia. Uistite sa, že dodržujú pokyny CDC týkajúce sa skríningu zamestnancov. Zároveň, ak máte záujem si jedlo zobrať zo sebou, zavolajte dopredu aby ste mohli preskočiť radu. Ďalším krokom je vec, pri ktorej by ste mali byť opatrní, zabezpečte umývanie rúk po celý deň, čo je najprijateľnejší spôsob, ako zabrániť šíreniu Covid-19. Doprajte si večeru vo vonkajšom prostredí Napriek tomu, že mnoho krajín umožňuje stravovanie v interiéroch, poďme sa na danú skutočnosť pozrieť triezvym pohľadom. Vnútorné priestory sú miestom, vďaka ktorému budete náchylnejší na väčšie riziko infekcie, v porovnaní s tým, keď budete umiestnený vo vonkajších priestoroch. Je to preto, že cirkulácia vzduchu je oveľa lepšia vonku. Najmä pri klimatizáciách; stolovanie v interiéri je vzdelaným rizikom, ktorému sa oddávate kvôli zatuchnutému vzduchu, ktorý cirkuluje. Požiadajte o elektronické (online) menu Myšlienka manipulácie s jedálnym lístkom, ktorého sa dotklo množstvo zákazníkov už pred vami, v súčasnej situácií neprichádza do úvahy. Preto reštaurácie prechádzajú k inteligentnému spôsobu ponúk, ku ktorým máte prístup prostredníctvom svojich smartfónov jednoduchým skenovaním QR kódu. Najjednoduchším a najpohodlnejším spôsobom je zároveň sprístupnenie ponuky online. Myšlienka dotyku telefónu (ponuky v telefónne) je oveľa upokojujúcejšia ako sa dotýkať fyzického menu. Prípravok na dezinfekciu rúk Takmer všetky reštaurácie majú dezinfekciu rúk neodmysliteľnú súčasť nášho súčasného života. Problémom však je, že mnoho majiteľov reštaurácií nebude poznať skutočnosť, že niektoré z týchto dezinfekčných prostriedkov na ruky obsahujú toxíny, ako je metanol alebo 1-propanol. Pri vstrebávaní alebo požití škodia nášmu zdraviu. Tieto toxíny objavila FDA u takmer 175 značiek dezinfekčných prostriedkov na ruky. Čo je takzvaný všeliek? Odpoveď je jednoduchá; len noste svoj vlastný dezinfekčný prostriedok, aby ste si boli istí jeho obsahom, že bude bez kontaminantov a korona vírusu. The post Najbezpečnejšia cesta k večeri v reštaurácii uprostred COVID-19 appeared first on Green Buddha.
Manuál Covid-19Stiahnuť Čo mám robiť ak som COVID-19 pozitívnyStiahnuť Vystavenie potvrdenia o PN COVID-19Stiahnuť The post Odporúčania v súvislosti so šírením koronavírusu COVID-19 appeared first on MUDr. Iveta Marinová.
COVID-19 a Tradičná Čínska Medicína Vážení priaznivci TČM, vzhľadom k súčasnej situácii prikladám odkaz na aktuálny, veľmi zaujímavý článok o liečbe COVID-19 v Číne: MilanIvan.Blog.Sme.sk Prajem vám všetkým pevné zdravie MUDr. Lucia Kleinová The post
prejsť na článokUpozornenie pre pacientov podozrivých na COVID-19!!! Pacienti podozriví na COVID-19 nemôžu byť ošetrení ambulantne v našom zariadení. Takíto pacienti musia byť ošetrení vo Fakultnej Nemocnici s Poliklinikou Prešov, kde sú na to epidemiologicky vybavení. P
Zákon o BOZP ani žiadne z doterajších opatrení nariadených orgánmi štátnej správy neustanovili zamestnávateľovi povinnosť testovať zamestnancov na ochorenie COVID-19. Napriek tomu, výdavky (náklady) vynaložené na testovanie zamestnancov si môže zamestnáva
prejsť na článokIonizácia vzduchu je implementovaná do špeciálne navrhnutého vlaku pre cesty počas a po COVID.Aby sa zabránilo šíreniu koronavírusov a zaistila bezpečnosť cestujúcich a zamestnancov na železnici, vyvinuli Indické železnice špeciálne navrhnuté vagóny pre c
prejsť na článok