Najväčší gaštan na Slovensku

Kataster obce Častá je známy hojným výskytom gaštanov. Je dokonca možné, že aj jej názov je odvodený od latinského názvu „Castanea sativa“. Tento jedinec je unikátny, je to najväčší jedlý gaštan.

prejsť na článok

Najväčší český pivovar dvíha ceny: Vieme, či to ovplyvní aj cenu piva na Slovensku

Pivovar Prazdroj čelí zvyšovaniu výrobných nákladov Preto sa rozhodol, že zvýši aj cenu produktov Ide najmä o balené pivo The post Najväčší český pivovar dvíha ceny: Vieme, či to ovplyvní aj cenu piva na Slovensku appeared first on Startitup.sk.

prejsť na článok

Najväčší saunový svet v Košiciach: Vstupy do S.P.Q.R. Rímske kúpele

Cena: 12 €Najväčší saunový svet v Košiciach: Vstupy do S.P.Q.R. Rímske kúpele

prejsť na článok

Japonské Zippo zapaľovače

O tom, že najväčší trh so Zippo zapaľovačmi je v Spojených štátoch amerických zrejme nikto nepochybuje. Pre mnohých však môže byť prekvapivý fakt, že druhý najväčší trh s týmito zapaľovačmi je v Japonsku. Dôvodov je zrejme viacero, ten najpodstatnejší je

prejsť na článok

10 najfotogenickejších miest na Slovensku

Na Slovensku je množstvo krásnych fotogenických miest, ale je možné z toho množstva vybrať desať najkrajších? The post 10 najfotogenickejších miest na Slovensku appeared first on FOTOO.sk.

prejsť na článok

Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections - Hra

Oslávte 20. výročie debutu anime Naruto s hrou Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections, ďalším dielom hitovej série Ultimate Ninja Storm, ktoré sa celosvetovo predalo viac ako 27 miliónov kusov. NAJVÄČŠÍ ZOZNAM HRATELNÝCH POSTÁV V HISTÓRII Táto

prejsť na článok