Naplánujte si výučbu na celý školský rok

Vážení učitelé angličtiny, s pomocí našich titulů PLAY, READY, GATE a BRIDGE pro vás bude snadné si naplánovat...

prejsť na článok

Školský výlet na lezeckú stenu

Školský výlet na lezeckú stenu Pre materské a základné školy Pre deti zabezpečíme 1,5 hodinovýČítaj viac The post Školský výlet na lezeckú stenu appeared first on k2zilina.sk.

prejsť na článok

Ako nás nájdete

Adresa: Školský internát SOŠ drevárska, Lučenecká cesta 17, 960 01 ZvolenGPS koordináty: 48°34’4.7″N 19°9’9.23″E  Opis budovy:7. poschodová stavba, vsmere od centra mesta na streche sa nachádza The post Ako nás nájdete appeared first on Školský internát.

prejsť na článok

Nový školský rok 2023/24

VÁŽENÍ RODIČIA!Pomaly začína nový školský rok, v ktorom sa opäť stretneme v našej materskej škole. Niektorí k nám prídu po prvý krát, iní sa vrátia k svojim kamarátom a pani učiteľkám. Školský rok 2023/24 sa začína v pondelok 04. septembra 2023.Čo potrebu

prejsť na článok

Aký bol váš prvý školský deň?

My sme rozdávali darčeky! Vďaka vám všetkým sa nám podarilo vyzbierať sumu potrebnú na školské balíčky pre deti. V spolupráci s online obchodom Farbička Viničné sme vybrali sady pre 1.,2. a 3. ročník a dnes sme balíčky rozdali deťom našich klientok. Ch

prejsť na článok

Subway - Žilina

Na internetový portál Firmy Žilina bola pridaná jazyková škola Subway Language Centre - Žilina, ktorá Vám ponúka výučbu anglického a talianskeho jazyka pre jednotlivcov aj fimy.

prejsť na článok