Náš úspech v súťaži CyberGame 2024

S veľkou hrdosťou a radosťou oznamujeme, že sme sa zúčastnili prestížnej súťaže Cybergame 2024 a dosiahli významné úspechy. Súťaž, ktorá je známa svojím vysokým štandardom a náročnými úlohami, nám poskytla skvelú príležitosť preukázať naše schopnosti v oblasti kybernetickej bezpečnosti a digitálnych technológiách. Intenzívna práca a [] Príspevok Náš úspech v súťaži CyberGame 2024 je zobrazený ako prvý na 1. SÚKROMNÉ BANSKOBYSTRICKÉ GYMNÁZIUM.

prejsť na článok

Hodžov novinový článok

Ďalší skvelý úspech v celoslovenskej súťaži. Ako môže človek nielen žiť, ale aj pomáhať žiť – téma 16. ročníka celoslovenskej súťaže Hodžov novinový článok, do ktorého sa zapojila aj naša Anetka Salanciová z I. A. Pri hľadaní odpovedí na náročné otázky po

prejsť na článok

VČS 2024

Kolegovia rybári/rybárky, pozývame Vás na Výročnú členskú schôdzu v tradičnom termíne – prvú marcovú sobotu 2.3.2024. Príďte sa dozvedieť nové informácie, podiskutovať, stretnúť s [] Príspevok VČS 2024 je zobrazený ako prvý na srzlevoca.sk.

prejsť na článok

20. výročie založenia firmy StarLine

septembra 2022 to bude už 20 rokov, čo som založil StarLine. Pri tejto príležitosti pripravujem zľavy a súťaže, ktoré odštartujú v septembri. Môžete sa tešiť na zľavové kupóny, ale aj bezplatné fotenie pre výhercov súťaží. Sledujte stránku a sociálne siet

prejsť na článok

Jarné zarybnenie 2024

Vo štvrtok 28.3.2024 prebehlo zarybnenie na VN Levočská Dolina. Vysadili sme 500kg pstruha dúhového Pd2 zo strediska SLOVRYB v Bielom Potoku pri Ružomberku. Na druhé zarybnenie [] Príspevok Jarné zarybnenie 2024 je zobrazený ako prvý na srzlevoca.sk.

prejsť na článok

Prijímacie pohovory 2024/2025 výsledky

Milí uchádzači, vážení rodičia na tomto odkaze nájdete výsledkovú listinu prijímacích pohovorov pre šk. rok 2024/25. Výsledky PP The post Prijímacie pohovory 2024/2025 – výsledky first appeared on SGCR-Súkromné gymnázium.

prejsť na článok