Naše vtáky na kŕmidlách a vtáčích búdkach prezentácia o vtákoch

Chcete sa dozvedieť viac o vtákoch, ktoré sa bežne vyskytujú na Slovensku? V prezentácii sa dozviete aké vtáky konzumujú akú potravu, kde sa vyskytujú a aký je ich spôsob života. Prezentáciu Naše vtáky na kŕmidlách a vtáčích búdkach si môžete prezrieť na stránke: https://www.slideshare.net Príspevok Naše vtáky na kŕmidlách a vtáčích búdkach prezentácia o vtákoch zobrazený najskôr Vtáčie búdky a krmítka pre vtáky.

prejsť na článok

Sezóna vtáčích búdok je naštartovaná

Tento rok sme sa na sezónu pripravili lepšie a máme naskladnené takmer všetky druhy vtáčích búdok a vtáčích kŕmidiel. Tešíme sa spolu s vami na skladanie stavebníc. Príspevok Sezóna vtáčích búdok je naštartovaná zobrazený najskôr Vtáčie búdky a krmítka pr

prejsť na článok

Pridali sme ďalšie odkazy na živé kamery

Do menu Živé prenosy z vtáčích búdok sme pridali ďalšie odkazy na živé kamery zachytávajúce život vtákov. Ďakujeme stránke KUKAJ.SK. Príspevok Pridali sme ďalšie odkazy na živé kamery zobrazený najskôr Vtáčie búdky a krmítka pre vtáky.

prejsť na článok

Prezentácie projektu Vek nemôže byť dôvodom k diskriminácii

V rámci projektu Vek nemôže byť dôvodom k diskriminácii predstavujeme sériu prednášok, ktoré obsahujú prezentácie na témy súvisiace s diskrimináciou: PREZENTÁCIA tu: Základné ustanovenia antidiskriminačného zákona PREZENTÁCIA tu: Diskriminácia na zá

prejsť na článok

Video z prezentácie EQUUS 240 6WDC

Prezentácia najnovšieho modelu EQUUS 240 6WDC. Prezentácia sa uskutočnila 24.6.2022 na mieste Železná Breznica (Zvolen). Prezentácia obsahuje ukážky z ťažby s využitím najnovšieho EQUUS 240 6WDC.

prejsť na článok

UB_TN

Lokalita: Trenčín Typ: urbanizmus, medzinárodná súťaž, verejná prezentácia Rok: 04/2014 - súťaž, prezentácia Autori: M.Berežný, K.Boháčová, D.Šubín, / M. Rariga. M. Ráchela, D. Jurkovičová, E. Fabová Príspevok UB_TN je zobrazený ako prvý na www.baar.sk.

prejsť na článok