NÁZORY NA SEX ZAFO

Názor na sex zaFO nikdy nebude jednotný. Niektorí ho vyhľadávajú, niektorí zatracujú a pohŕdajú ním alebo tými čo ho využívajú alebo ponúkajú.

prejsť na článok

LEGENDÁRNE SPOLOČNÍČKY ZAFO

Najstaršie remeslo na svete malo aj zopár celebrít z radov spoločníčok zaFO. Predstavíme si zopár z nich a povieme si čo to o ich živote.

prejsť na článok

Kto najčastejšie využíva SEX zaFO?

Dopyt po sexe za finančnú odmenu (zafo) existuje stále, žiadne veľké výkyvy nie je poznať. Prečo je oň taký záujem a kto vlastne jeho služieb najviac využíva?

prejsť na článok

NAJLEPŠÍ PENIS I.

Názory a povery spolu s reálnymi erotickými skúsenosťami vytvárajú spletitú sieť faktov aj nezmyslov. Podľa čoho muži aj ženy posudzujú túto časť tela?

prejsť na článok

Rozhovor s beauty blogerkou Aurabeauty

Pod menom Aurabeauty vystupuje Miška, ktorá je zaujímavou osobou. Okrem klasického make-upu sa venuje aj typológii farieb, či rôznym umeleckým činnostiam. S Miškou sme spravili rozhovor, v ktorom zachytávame jej názory a pohľady, na rôzne aktuálne témy. V

prejsť na článok

NOVINKA! YOUTUBE Channel a moje videá

NOVINKA! YOUTUBE Channel a moje videáVšetkých Vás zdravím, nedávno som zdieľal na YOUTUBE moje prvé video, ktoré je akýmsi promo videom mojich videí. Ďakujem Marekovi Lovasovi za celkové spracovania videí, od natáčania, zvuku i hudbu a všetkej kreativit

prejsť na článok