NEFDESANTÉ Moruša biela 500 ml

Zloženie a charakteristické látky s výživovým a/alebo fyziologickým účinkom na odporúčanú dennú dávku 50 ml: voda, výťažok z listov Moruše bielej (Morus Alba L.) 1500 mg, čo zodpovedá výťažku z 7,5g listov moruše bielej, s obsahom 7,5 mg 1-deoxynojirimycína (DNJ), kyselina L-askorbová (vitamín C) 120 mg, t.j. 150% NRV*. (*NRV = referenčná výživová hodnota) Pred použitím pretrepať. Odporúča sa 2 x denne 25 ml (cca 5 čajových lyžíc), pol hodiny pred jedlom. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy. Výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí. Skladovať v suchu pri teplote do 25 ˚C a chrániť pred priamym slnečným žiarením a mrazom. Po otvorení uchovávať v chladničke v pôvodnom obale do spotrebovania obsahu, maximálne 20 dní. Pred použitím pretrepať. Vzhľadom na obsah prírodných zložiek – farba, vôňa a chuť jednotlivých šarží sa môžu odlišovať. Môže sa vytvoriť prirodzená usadenina. Nemá to žiadny vplyv na kvalitu a účinok produktu.The post Produkty first appeared on Biomania.sk.

prejsť na článok

Moruša v našej záhrade

Moruši sa pripisujú mnohé liečivé účinky. Kedysi bola sadená popri cestách, a jej plody sa využívali priamo na konzumáciu alebo ako náhrada cukru do koláčov alebo zákuskov.

prejsť na článok

Moruša, moruše, pod morušou, morušovanie

Prvé tohtoročné Morušové produkty = Sirupy a džemy. Moruše je sú plody dlhovekosti, čistia krv a účinné v boji proti rakovine. Liečivé účinky plodov Moruše: Plody obsahujú 78% vody,18% cukru,22% sušiny,0,85% organických kyselín,1,4% dusíkatých lá

prejsť na článok

Rustikálna biela

Biela rustikálna kuchyňa

prejsť na článok

Nadčasová biela

Biela nadčasová kuchyňa

prejsť na článok

Biela sobota

V rámci kresťanskej liturgie je Biela sobota pripomienkou Kristovho vzkriesenia. V tradičnej obyčajovej kultúre bol tento deň určený najmä na prípravu obradových jedál. Varila sa predovšetkým bravčová šunka, údené mäso, huspenina či klobásy. Tieto pokrmy

prejsť na článok