Neočakávane chutné, ale zatiaľ takmer neznáme Pavlické steaky

Nie je steak ako steak. Najkvalitnejšie kúsky tohto mäsa síce pochádzajú z Argentíny, ale ozajstný poklad nájdete za rohom, na Slovensku. Mnoho z vás ešte o Pavlickom steaku nepočulo. Ešte viac je tých, ktorí ho neochutnali. Je čas na zmenu!

prejsť na článok

Šťavnaté hovězí steaky v psí misce

Jistě všichni znáte tu situaci, kdy večer s přáteli a nebo s rodinou grilujete lahodné steaky a zpod stolu na Vás koukají dvě "velmi" hladové psí oči? Tak právě kvůli této situaci jsme pro naše chlupáče přišli s novou variantou konzerv "v plechu". TOPST

prejsť na článok

Datle - sladká energia

Ďatle sú pre nás zväčša len vianočnou záležitosťou. V sušenej podobe sa objavujú takmer na každom sviatočnom stole. Ich účinky sú však pre verejnosť aj naďalej neznáme. Ako to teda s nimi v skutočnosti je? Oplatí sa nám ich kupovať aspoň na sviatky?

prejsť na článok

Rozdelenie medu

Na úvod by sme radi podotkli, že všetky pravé včelie medy sú chutné a zdravé. Sú zložené z glukózy a fruktózy v rôznych pomeroch a množstvách v závislosti od miesta, odkiaľ med pochádza. Rozdeľujeme ich podľa farby (od takmer bezfarebných až po tmavohnedé

prejsť na článok

Najzdravšie mäso - králičie mäso

Chutné, zdravé, ľahko stráviteľné, s nízkym obsahom tuku a takmer najnižším obsahom cholesterolu. V našich kuchyniach skôr vzácnosťou, no v zahraničí obľúbená delikatesa. Hovoríme o králičom mäse.

prejsť na článok

Rýchle koláčiky k víkendovej kávičke

Na niečo sladké máme chuť takmer vždy. Prečo by sme to mali nahrádzať nejakými sladkosťami z obchodu, keď si výborné koláčiky vieme pripraviť aj doma? Dnes vám prinášame tipy na jednoduché, rýchle, chutné koláčiky, ktoré zvládne aj úplný začiatočník.

prejsť na článok