Nestarnúca Zdena Studenková ukázala svoju VILU: Nechýba v nej fitko aj štúdio!

Jedna z hlavných hrdiniek v komédii storočí S tebou ma baví svet Zdena Studenková (69) ukázala, že je v domácnosti veľmi dobrá gazdinka. Niet divu, že súčasťou ich domáceho vybavenia je aj rotoped, ktorý ju drží v perfektnej kondícii. Aj keď Zdena Studenková vyzerá, že sa na jedlo len pozerá, preto je štíhla, tak opak je pravdou! Nielen, že je, ale sama dokáže upiecť aj chleba! Čerstvým pecňom sa pochválila v reportáži z jej domu, ktorý obýva s dlhoročným partnerom Braňom Kostkom. Na prvý pohľad je zrejmé, že na vybavenie kuchyne si herečka dala záležať. Nerezové spotrebiče, žulová pracovná doska, nad ktorou je z okna výhľad do zelene. Tej je najviac medzi domami, kde žijú. Článok pokračuje na ďalšej strane. The post Nestarnúca Zdena Studenková ukázala svoju VILU: Nechýba v nej fitko aj štúdio! appeared first on Škandál Magazín.

prejsť na článok

GD-TEAM podporil aj tanečné štúdio DIAMOND

V rámci kvartálnej podpory mimopracovných aktivít našich kolegov a ich rodím sme podporili vášnivú tanečníčku Aničku, ktorá je dcérou nášho kolegu a navštevuje Dance studio DIAMOND. Zakladateľmi Dance studio DIAMOND Bratislava sú majstri Slovenskej republ

prejsť na článok

Nechtové štúdio Janka

Na stránky bolo pridané nechtové štúdio Janka, ktoré ponúka svojím zákazníčkam modeláciu gelových nechtov, manikúru, nail art, jednorázové nechty, svadobné nechty a podobne.

prejsť na článok

Avitus, s.r.o. kuchyne Žilina

Na internetový portál Firmy Žilina bolo pridané kuchynské štúdio Avitus, s.r.o. - Žilina, ktorá Vám výrobu kuchýň, kuchynských liniek na mieru.

prejsť na článok

Aj nemocnica môže byť miestom pre inovácie a napredovanie

Najinovatívnejšia nemocnica na Považí, Fakultná nemocnica v Trenčíne, za ostatné roky ukázala, ako sa dá aj na Slovensku realizovať vôľa k modernej zdravotnej starostlivosti. Ak si šikovný človek hľadá prácu, jedným z kritérií je okrem... Článek Aj nemocn

prejsť na článok