Neter Sergeja Skripaľa, Viktória, vraj pozná mužov, ktorých podozrievajú Briti

Interfax dnes zverejnil výpoveď sesternice Júlie Skripaľovej, ktorá oboch mužov pozná. Viktória naviac potvrdila slová Putina, že ide o civilné osoby. [sociallocker][/sociallocker] Príbuzná Sergeja a Júlia Skripaľovcov Viktoria vie, kto je Alexander Petrov a Ruslan Boširov, ktorých Británia podozrieva z otrávenia bývalého dôstojníka GRU a jeho dcéry. Viem z mojich zdrojov, že sú obyčajní ľudia, Petrovova práca nie je ani spojená so štátnou službou, povedala Viktória Skripaľová pre Interfax. Podľa nej samozrejme, oni a ich blízki sú úplne zmätení, v šoku z toho, čo sa deje. Skutočnosť, že celý príbeh o zapojení Petrova a Boširova je falošný, som vedela od prvého dňa. Okrem toho, ak Ruslan bol ešte naživo a v pase podobný na fotku (ktorá bola zverejnená Scotland Yardom), potom Petrov sa ani náhodou nepodobá tvári na fotografii. Okrem toho, podľa mojich informácií, skutočný Alexander Petrov nebol v tej dobe vo Veľkej Británii, dodala Skripaľová. Dňa 12. septembra ruský prezident Vladimír Putin povedal na Východnom ekonomickom fóre, že ruské orgány vedia, kto je Petrov a Boširov. Podľa prezidenta sú to civilisti. Nie je tam nič zvláštne a kriminálne, dodal Putin. Prezident vyjadril nádej, že títo ľudia sa objavia a povedia o sebe, bude to pre každého lepšie.

prejsť na článok

Nezvratný dôkaz Putinovej viny v kauze Skripaľ!

Neuveriteľné sa stalo skutkom. O vine Putine a jeho osobnej účasti na akcii otravy agenta Skripaľa už niet najmenších pochýb. [sociallocker][/sociallocker] Posledné pochybnosti o účasti Ruska pri otrávení bývalého špióna Sergeja Skripala boli odstránené.

prejsť na článok

Putin priznal, že pozná identitu ľudí, ktorí Briti obviňujú z účasti na kauze Skripaľ

Na východnom ekonomickom fóre ruský prezident Vladimír Putin podľa agentúry TASS povedal, že sa našli ľudia, ktorých obviňujú Briti v účasti na otrave Skripaľovcov [sociallocker][/sociallocker] Vladimir Putin vyzval ľudí, ktorých Londýn podozrieva v prípa

prejsť na článok

Hľadanie mužov

Viete, prečo je ťažké nájsť mužov, ktorí sú citliví, pozorní a pekní? Pretože všetci už majú milencov.

prejsť na článok

História kaviarní Starbucks

Starbucks je jedným z najväčších reťazcov kaviarní na svete. Spoločnosť Starbucks a jej slávne nápoje vrátane Pumpkin Space Latte pozná asi každý, ale len málo ľudí pozná pozadie vzniku spoločnosti Starbucks.

prejsť na článok

Svet bez mužov

Viete, aký by bol svet bez mužov? Bez zločinu a plný tlstých šťastných žien.

prejsť na článok