Nové Logo INSIA

Nové LOGO INSIA od 1.9.2023. Jasná správa pre klientov a partnerov. INSIA pôsobí na trhu už viac ako 30 rokov. Nastal čas, aby sme prestali vysvetľovať, čo INSIA znamená, a viac sa zameriavali na to, čo robíme. Názov INSIA je krásny, jednoslovný, nemožno ho skomoliť a nemá diakritiku  a je načase, aby sme ho viacČítať viac Nové Logo INSIA The post Nové Logo INSIA appeared first on autoklikpoistenie.sk.

prejsť na článok

INSIA Infomagazín o poistení /2021_02

Ako sa zachovať keď zrazíte zviera? Prenajímate nehnuteľnost? Správne si ju poistite. The post INSIA Infomagazín o poistení /2021_02 appeared first on autoklikpoistenie.sk.

prejsť na článok

INSIA Infomagazín o poistení /2021_01

Ako ušetriť na povinnom zmluvnom poistení PZP? Porovnanie PZP poistenia The post INSIA Infomagazín o poistení /2021_01 appeared first on autoklikpoistenie.sk.

prejsť na článok

Microsoft 365 predstavuje nové logo

Microsoft Office je už viac ako 30 rokov najpoužívanejším kancelárskym balíkom na svete. Nadchádzajúci rebranding celého súboru ovplyvní milióny spoločností po celom svete. Pripravte sa, Microsoft predstavuje nové logo, ktoré sa čoskoro objaví na obrazovk

prejsť na článok

Logo OK PUB

Vypracovanie brand identity pre piváreň The post Logo OK PUB appeared first on Kolotočár.sk.

prejsť na článok

Premenovali sme sa na HelpLivi

Po 5 letech na trhu dostává tísňový systém HelpCare nový název – HELPLIVI. Tento název více odpovídá tomu, v co HelpLivi vyrostlo. Zároveň nám ochranná známka umožní poskytovat vám produkty a služby dlouhodobě a bez problémů. Co znamená HelpLivi? HelpLivi

prejsť na článok