Nové poznatky o B2B kampaniach na LinkedIne

Kto chce uspieť v B2B marketingu, potrebuje pochopiť potreby a motiváciu iných firiem. Na rozdiel od B2C marketingu, kde sa často pracuje s emocionálnymi impulzmi, B2B marketing stavia na dlhodobých vzťahoch, dôvere a odborných znalostiach. To znamená, že stratégiu je potrebné prispôsobiť každému klientovi na mieru. Jedným slovo, je skutočne pestrý. A pestrá je aj [] Článok Nové poznatky o B2B kampaniach na LinkedIne bol pôvodne vydaný na Ecommerce Bridge.

prejsť na článok

Hľadáme šikovného komunikátora/ku

Hľadáme šikovného komunikátora/ku Had me ikovn ho komunik tora alebo komunik torku, ktor ho lohou bude kompletne zastre ova komunik ciu pre vybran ch klientov, o zaha: komunik ciu s m diami, spr vu soci lnych siet tvorbu textov i vide a mnoho in

prejsť na článok

Nové obaly -nové produkty

Predstavujeme Vám nové inovované balenia našich produktov a nové produkty na sezónu 2022

prejsť na článok

ZÁMOČNÍK NOVÉ ZÁMKY

Núdzové otváranie dverí NON-STOP. Nové zámky a okolie. Príspevok ZÁMOČNÍK NOVÉ ZÁMKY je zobrazený ako prvý na DoktorDvere.sk.

prejsť na článok

Nové servisné stredisko CZ a SK

Vážený zákazníci, otvorili sme pre vás nové servisné stredisko. Nové servisné stredisko SK/CZ – plne vybavené pre všetky servisné úkony, disponuje vlastnou autodopravou, mobilným servisom, skladom náhradných dielov a skúseným personálom.

prejsť na článok

BOBCAT uvádza na trh nové nakladače Stage V série M

Výkonné, kompaktné a obratné. Spoločnosť Bobcat uviedla na trh nové verzie svojich popredných modelov M-Series S 450, S 510 a S 530. Nové modely s motormi Stage V ( s možnosťou High-Flow)  sú teraz ponúkané s možnosťou vysokého prietoku, čo vám umožňuje

prejsť na článok