Nové srdce Rače 1.bod nášho programu

Autor článku: Ján Polakovič   Milí Račania,   prvou témou nášho programu, o ktorej by sme chceli hovoriť, je zveľadenie Nemeckého kultúrneho domu (NKD). Náš zámer sme nazvali „Nové srdce Rače“, lebo aj naša mestská časť si zaslúži mať svoje srdce miesto, kde sa ľudia stretávajú. Priestor, kde sa sústredí kultúrno-spoločenský život. Ľudia vnímajú NKD často iba cez sprístupnenú spoločenskú sálu. Priestory NKD sú však omnoho rozsiahlejšie a otvárajú úžasné možnosti. Nemecký kultúrny dom sa zmení na kultúrno-sociálne centrum:   Zrekonštruujeme nevýužívané priestory NKD a presťahujeme do nich miestny úrad. Spoločenská sála ostane zachovaná. Vybudujeme centrálne námestie, kam pribudnú lavičky, zeleň, vodné prvky a umožnia tak plnohodnotné využitie tohto miesta počas teplých dní. V zime dostanú priestor stánky, vianočný stromček, či mobilné klzisko. Obnovíme kedysi známu reštauráciu U Kmotrov. Vytvoríme multifunkčný priestor Červenej lisovne.   Práve pri tomto projekte je nesmierne dôležité, aby bol jeho garantom niekto, komu na tomto priestore skutočne záleží. Niekto, kto nestojí iba o jeho mechanickú rekonštrukciu, ale má skutočný záujem vdýchnuť tomuto priestoru dušu. Pre nás je tento projekt srdcovou záležitosťou a považujeme ho za kľúčový z hľadiska budovania charakteru Rače.   Pripravili sme si pre vás aj vizualizáciu, ktorá samozrejme nie je finálnym projektom, ale veríme, že vám pomôže lepšie si predstaviť náš zámer.   Celý program nájdete zverejnený na tejto stránke. Všetci obyvatelia Rače dostanú podrobné informácie k programu aj do svojich schránok. Pozrieť celý volebný program Príspevok Nové srdce Rače 1.bod nášho programu je zobrazený ako prvý na Spoločný cieľ.

prejsť na článok

Spartan Race

Keďže sme športoví nadšenci, mimoriadne nás teší dlhodobé partnerstvo s pretekmi Spartan Race. Pravidelne pre klienta vyberáme a nakupujeme médiá a zároveň dohadujeme mediálne partnerstvá na pretekoch.

prejsť na článok

Predstavenie volebného programu

Autor článku: Ján Polakovič   Uplynulú sobotu sme v Nemeckom kultúrnom dome predstavili náš volebný program. Ďakujeme za prejavenú podporu a záujem participovať na budovaní spoločnej vízie Rače. Osobný kontakt je pre nás najdôležitejší, preto st

prejsť na článok

RELOOKING TEAM nové termíny na 07-08/2021

Takáto forma programu je ideálna pre tie z Vás, ktoré majú rady partiu a chcú zlešiť svoju kondíciu, vyformovať postavu a zredukovať zásobný tuk. Program prebieha v malej skupinke – REL

prejsť na článok

Hľadáme aktívne základné školy

Prešiel mesiac od spustenia 2. ročníka nášho programu Skúsenosť vs. Mladosť a my už máme zaregistrované prvé školy. Zatiaľ však prevažne stredné.

prejsť na článok

JOJ Sport HD u freeSATu a RTL+ prechdza do HD

Radi by sme vs informovali o zaradenie novho športovho programu JOJ Šport do programovej ponuky a preklopenie programu RTL + do HD.

prejsť na článok