Novinky v normách ochrannej obuvi EN ISO 20345

Pracovná a bezpečnostná obuv prechádza v súčastnosti mnohými zmenami či už po dizajnovej alebo materiálovej stránke. Novým trendom sa stáva funkčnosť a pekný vzhľad čomu sa museli prispôsobiť aj nové európske normy. Poďme sa pozrieť detailnejšie na to, čo prináša nová norma EN ISO 20345.

prejsť na článok

Horúce novinky

Novinky The post Horúce novinky appeared first on www.mediain.sk.

prejsť na článok

Novinky, akcie 2024

Informácie, novinky, akcie 2024. Novinky, akcie 2024 The post Novinky, akcie 2024 appeared first on Rekuperácia Zehnder.

prejsť na článok

Získajte k nákupu obuvi nad 150€ vonné vrecká absorbujúce vlhkosť a zápach zdarma

Získajte švédsku novinku, vonné vrecká SmellWell, zdarma k objednávke pracovnej obuvi. K novým topánkam tak získate voňavé vrecká absorbujúce vlhkosť a zápach z topánok.

prejsť na článok

Registrácia ochrannej známky

Ochrannú známku môže tvoriť označenie, najmä slová vrátane osobných mien, kresby, písmená, číslice, farby, tvar tovaru alebo tvar obalu tovaru alebo zvuky, ak je toto označenie spôsobilé rozlíšiť tovary alebo služby jednej osoby od tovarov alebo služieb i

prejsť na článok

Svieže jarné novinky

Jarné obdobie je za rohom, a preto sme si pre Vás pripravili nádherné, svieže novinky, ktoré prinesú slnko do Vášho domova a vyčarujú úsmev na tvári! Pozrite sa na naše nové kytice a aranžmány, v dokonalých jarných farbách a prevedeniach.

prejsť na článok