Nový geometrický plán a kladné vyjadrenie od ZSE

20.9.2023  Napriek tomu že to nie je vidieť, v našom projekte výstavby nových rodinných domov Slnovrat v Andovciach pri Nových Zámkoch sa stále deje niečo nové  A sú to udalosti, ktoré majú značný vplyv na ďalšie plánovanie a samotné práce. Dosiahli sme dôležitý míľnik a dokončili sme novú parceláciu pozemkov geometrický plán. Tento plán už je overený na katastri, po ktorom podávame návrh na jeho zápis. Geometrický plán je kľúčovým dokumentom, ktorý definuje hranice a rozmerové parametre pozemkov v danom projekte. Je to ďalší dôležitý krok v smerovaní k výstavbe a vytvoreniu našej novej rezidenčnej štvrte  Okrem toho sme obdržali kladné vyjadrenie od Západoslovenských elektrární v súvislosti s pripojením všetkých domov aj s verejnou infraštruktúrou do elektrickej siete. Táto správa je tiež mimoriadne dôležitá a povzbudivá, pretože všetkým poskytuje istotu, že budúce domácnosti budú mať spoľahlivý prístup k elektrickej energii. A to nielen domácnosti ale aj celá plánovaná verejná infraštruktúra ako osvetlenie, kanalizácia a podobne  Čo to pre Vás znamená?   Je to jasný dôkaz toho že náš projekt napreduje Projekt v Slnovrat Residence pri Nových Zámkoch sa pomaly ale isto stáva a stane atraktívnym miestom pre tých, ktorí ešte stále hľadajú ideálne prostredie pre svoj domov. S novým geometrickým plánom a kladným vyjadrením od elektrární sa otvárajú ďalšie dvere pre novú kapitolu  Sledujte s nami ako napredujeme a ako sa projekt Slnovrat stane domovom pre mnoho šťastných rodín v budúcnosti a prihláste sa na odber noviniek na našej web stránke  www.slnovrat.sk Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť a sledujte ďalšie kroky výstavby rodinných domov pri Andovciach na sociálnych sieťach Facebook, Instagram a Telegram. Za tím PROSPECT Nové Zámky – stabilný partner, ktorý stavia pre ľudí už viac ako 30 rokov. Kontakty: Marcel Prokop, RSc. 0940 600 400 [email protected] Príspevok Nový geometrický plán a kladné vyjadrenie od ZSE je zobrazený ako prvý na Slnovrat Residence - Stavebné pozemky a domy.

prejsť na článok

Plán brigádnickej činnosti na rok 2024

Vážení rybári, aktuálny Plán brigádnickej činnosti na rok 2024, nájdete v sekcii, Pre členov > Brigády The post Plán brigádnickej činnosti na rok 2024 appeared first on MsO SRZ Humenné.

prejsť na článok

Marketingový plán

Videá sú jedným z najlepších spôsobov, ako prezentovať spoločnosť, produkty alebo ako vysvetliť princípy a fungovanie spoločnosti bez nutnosti mať na danom mieste odborného školiteľa. Preto sme sa rozhodli založiť účet FM GROUP Czech & Slovakia na You

prejsť na článok

Murphyho vyjadrenie lásky

Láska je amortizovaný, primitívny a komplexami preplnený pud, ktorým agocentrická pseudoindividualita vyjadruje túžbu Chcem sex!

prejsť na článok

Akčný plán pripravenosti na zmenu klímy v talkshow Na kávičke v Obývačke

Témou prvej talkshow Na kávičke v Obývačke po letnej prestávke bol Akčný plán pripravenosti mesta Snina na klimatickú zmenu s primátorkou Danielou Galandovou, architektom Martinom Štofirom, projektantom Róbertom Šmajdom a vodohospodárom Michalom Kravčíkom

prejsť na článok

Nový katalog Bio-Rad

Výrobca Bio-Rad vydáva nový katalóg imunohematologických produktov. Ak máte záujem, kontaktujte nás e-mailom [email protected] alebo napíšte kontakt do komentára. The post Nový katalog Bio-Rad appeared first on EUREX MEDICA.

prejsť na článok