Nový projekt ZSF vzácne známky

Na Slovensku, v bývalom Česko-slovensku, ale aj vo svete existuje množstvo raritných známok, chybotlačí, filatelistických „omylov“. Možno aj vy máte niektorú z nich doma, vo svojej zbierke alebo v zbierke zdedenej po príbuznom. Cieľom nového projektu Zväzu slovenských filatelistov je tieto známky predstaviť, prostredníctvom nich propagovať slovenskú ale aj svetovú filateliu a – v nie The post Nový projekt ZSF vzácne známky appeared first on Zväz slovenských filatelistov.

prejsť na článok

Uvedenie poštovej známky Ochrana prírody 12. 6. 2024 Michalovce

Zemplínske múzeum v Michalovciach, CHránená krajinná oblasť Vihorlat, klub filatelistov 54-23 a Slovenská pošta, a.s., vás pozývajú na uvedenie poštovej známky Ochrana prírody Vihorlatské vrchy – Hadiar krátkoprstý (Circaetus gallicus), ktoré sa uskutočn

prejsť na článok

Nový projekt MEGA HALA je už v plnom prúde a jeho spustenie je plánované na začiatok júla.

Detailingové štúdio, kde môžeš pokojne pracovať na svojom aute a mať k dispozícii všetky potrebné nástroje a zariadenia.

prejsť na článok

Nový termín !!!

Kurz pre budúcich AIT/FST odborníkov Kurz trvá 40 hodín (5 dní). Dva dni online, tri dni kontaktné hodiny. Miesto konania: Pokračovať v čítaní "Nový termín !!!" The post Nový termín !!! first appeared on FST Slovakia.

prejsť na článok

Použili neandertálci orlie pazúry ako šperky?

Krapina v severnom Chorvátsku, ktorá je jedným z najvýznamnejších svetových nálezísk neandertálskeho človeka, vydala nové tajomstvo. Našli sa tu doposiaľ najstaršie šperky. Boli vyrobené pred 130 tisíc rokmi, teda dávno pred príchodom moderného človeka do

prejsť na článok