Nový zákon o rybárstve

Vážení rybári, Minulý rok, dňa 18. júla 2018 bol uverejnený v nový Zákon č. 216/2018 Z.z. o rybárstve a o doplnení zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní (živnostenský zákon). Nový zákon, nadobudol účinnosť 1. januára 2019. Nový zákon o rybárstve (pdf) Vykonávacia vyhláška nového zákonu o rybárstve (pdf) The post Nový zákon o rybárstve appeared first on Rybarskydom.sk.

prejsť na článok

Zákon o rybárstve

Znenie zákona o rybárstve z 13. júna 2018 https://www.slov-lex.sk/static/pdf/2018/216/ZZ_2018_216_20190101.pdf

prejsť na článok

Nový zákon o cestnej doprave pomôže taxikárom

Taxikárom s najväčšou pravdepodobnosťou zvoní na lepšie časy a od budúceho roka by mal do platnosti vstúpiť zákon, ktorý vytvorí výhodnejšie podmienky v oblasti taxislužby. The post Nový zákon o cestnej doprave pomôže taxikárom appeared first on iSRO.

prejsť na článok

Nový šk. rok :)

Ani sme sa nenazdali, a máme tu nový šk. rok Postupne sa zoznamujeme, spoznávame triedu, hračky, kamarátov, okolie, záhradu The post Nový šk. rok :) appeared first on SMŠ Simbáčik.

prejsť na článok

Whistleblowing pro malé a střední firmy čas jen do poloviny prosince

Proč je to důležité? Česká republika v červnu 2023 s dvouletým zpožděním přijala zákon o ochraně oznamovatelů provádějící příslušnou EU směrnici (whistleblowing). Zákon nabyl účinnosti již 1. 8. 2023. Zatímco velcí zaměstnavatelé s250+ zaměstnanci byli po

prejsť na článok

Nový juhokórejský prezident odkladá zavedenie daňovej legislatívy týkajúcej sa kryptomien

Novo zvolený juhokórejský prezident Yoon Suk-yeol prehlásil, že daň z kryptomien nebude zavedená do doby, než sa legislatívne zaistí ochrana spotrebiteľa. Zdanenie ziskov z kryptomien malo pôvodne vojsť do platnosti v roku 2022. Tento pôvodný plán sa

prejsť na článok