Ak ste milovníkmi Slowlandie, určite už viete, bez ktorých produktov si nechcete predstavovať svoje dni. Veríme, že viete aj to, že tieto produkty pre vás vyrábame s láskou a v kvalite, z ktorej nikdy nepoľavíme. A možno tiež, že v Slowlandii sa najradšej ponáhľame pomaly. Toto ste však o Slowlandii možno nevedeli.. 1.Slowlandia vzišla zo sídliskovej lásky História Slowlandie sa začala písať, keď sa Zuzana a Michal Repíkoví dali dokopy ako partneri, pred 20 rokmi, na sídlisku v Nitre. Od ich spoločného puta, lásky k jedlu a objavovania nových chutí sa potom odvíjalo všetko ostatné. 2. Nezačínali sme s orechami ani čokoládou Dieru do sveta sme chceli spraviť so stéviou. Ľudia ju však vôbec nepoznali a tento biznis model nefungoval. Neznámy produkt sa nám však podarilo prepojiť s čokoládou, a to nám pootvorilo dvere k úspešnému podnikaniu. 3. Orieškové remeslo sme rozbiehali z detskej izby Michal a Zuzana sa rozhodli opustiť pohodlný život v Bratislave a sústrediť sa naplno na podnikanie. Vrátili sa naspäť do Nitry a po siedmich rokoch nezávislosti v Bratislave sa nasťahovali do Michalovej detskej izby. Odtiaľ Zuzka prijímala objednávky a Michal ich rozvážal. 4. Zlomová cesta do Talianska Koncept aj samotný názov Slowlandia vymyslel Michal na ceste na workshop v talianskom Piemonte. Z neho sa už vracal s objednávkou na veľmi nákladné stroje, ktoré si vôbec nemohli dovoliť. Veril však svojej vízii o Slowlandii, že výroba vlastného lieskovcového krému jednoducho bude fungovať. 5. Najprv neverili, dnes nás obdivujú Vedeli sme, že náš krém musí byť vegánsky, s vysokým podielom lieskovcov, bez palmového oleja a bieleho cukru. Taliani nás presviedčali, že takáto receptúra nebude držať pokope, a dnes žasnú a obdivujú naše úspechy. 6. Slowtella je unikát Výroba jednej várky trvá 24 hodín, je to naozaj pomalá a poctivá práca. Zakladáme si na kvalite ingrediencií a spôsobe spracovania. Orechy sa u nás triedia trikrát ručne, popoluškovsky. 7. Testované na deťoch Receptúra vzniká v hlave, všetky naše nové produkty dodnes vymýšľame interne. A ako prvým ich dávame schvaľovať našim deťom, takže sú naše produkty testované na deťoch. 8. 8 z 10 alebo ako sme si siahli na hviezdy Keď sme mali 10 produktov, trúfalo sme ich všetky prihlásili na „kulinárskeho Oskara“, prestížnu medzinárodnú súťaž Great Taste Awards. Dúfali sme, že ocenenie získa aspoň jeden náš výrobok. Nakoniec ich ocenili rovno 8! Mandľové Maslow získalo najviac, 3 hviezdy, čo sa žiadnemu slovenskému produktu dovtedy nepodarilo. 9. Najúspešnejšia slovenská potravinárska firma v histórii Najvyššie trojhviezdičkové hodnotenie si neskôr odniesli aj Slowtella a Kávová Slowtella. Dohromady máme už 42 hviezd The Great Taste Awards a sme najúspešnejšou slovenskou potravinárskou výrobou v histórii. 10. Riadime sa heslom, že menej je viac Konzistencia, zloženie a chuť našich produktov sú jedinečné, nenájdete v nich množstvo bieleho cukru, emulgátory, palmový olej ani mlieko. Veríme v silu kvalitných surovín a snažíme sa, aby ingrediencie v rovnováhe nechali vyniknúť tú hlavnú vyberaný, čerstvo pražený orech. 11. Robíme to pre ďalšie generácie Budujeme rodinný podnik a chceme ho zanechať našim deťom. Túžime po tom, aby v ňom chceli pokračovať a boli na Slowlandiu hrdí. Naším posolstvom je tiež byť inšpiráciou pre tých, ktorí váhajú či na Slovensku zostať alebo sa sem vrátiť zo zahraničia. Chceme byť dôkazom, že na Slovensku sa dajú robiť svetové produkty, a to nás poháňa. Príspevok O nás alebo 11 vecí, ktoré ste o Slowlandii možno nevedeli je zobrazený ako prvý na Slowlandia.
U nás v Slowlandii veríme, že pre naplnenie predstavy sa musíme niekedy obetovať, aby sme dokázali vytvoriť nové veci a preto je náš showroom aktuálne zatvorený. Napriek tomu, že prerábame showroom, vás nenecháme bez našich produktov. Pripravujeme p
prejsť na článokV dnešnej uponáhľanej dobe sa čoraz viac ľudí snaží prehodnotiť svoj konzumný spôsob života a obrátiť sa k minimalizmu a udržateľnosti. Vo svete plnom prebytkov a nekonečných možností nakupovania, je dôležité zastaviť sa, a zamyslieť sa nad tým, či všetko
prejsť na článokPosledná aktualizácia: 18.11.2020 Zoznam menej rizikových a rizikových krajín, a taktiež podmienky pri návrate z krajín všetky aktuálne informácie nájdete na stránke ministerstva zahraničných vecí. Posledná aktualizácia: 8. októbra 2020 (Nemecko) Posledná
prejsť na článokThe post 7 vecí, na ktoré myslite pri príprave ponuky appeared first on Enteris.
prejsť na článokMáte motorku? A boli ste už niekedy na nej na dovolenke? Ak uvažujete, že tento rok sa konečne odhodláte na poriadne dovolenkové motorkárske dobrodružstvo, máme pre vás niekoľko užitočných rád. Na čo nezabudnúť? Nebudeme hovoriť o samozrejmostiach typu,
prejsť na článok