Obchodný zástupca s kancelárskymi potrebami (Nové Zámky)

Pozícia je vhodná pre obchodného zástupcu aktívneho v regióne Nové Zámky, so skúsenosťami v predaji stredne rýchlo obrátkového tovaru, ideálne s praxou v sklade.

prejsť na článok

Obchodný zástupca (Skladník)

Pozícia je vhodná pre obchodného zástupcu aktívneho v regióne Nové Zámky, so skúsenosťami v predaji stredne rýchlo obrátkového tovaru, s praxou v sklade, ktorý má ambíciu stať sa časom Vedúcim pobočky veľkoobchodu s papierom a písacími potrebami.

prejsť na článok

Obchodný zástupca pre rastlinnú protektívnu chémiu

Pozícia je vhodná pre šikovného obchodného zástupcu, ktorý má skúsenosti s predajom v oblasti rastlinnej výroby (protektívna chémia, hnojivá,...).

prejsť na článok

Na predaj obchodný priestor v centre Malaciek: 90 000

So súhlasom majiteľa ponúkame na predaj obchodný priestor v budove Domu služieb A.F.K. na ul. Záhorácka v Malackách. Obchodný priestor je po rekonštrukcií a nachádza sa na 2. poschodí. Celková výmera podlahovej plochy je 62,48 m2 z toho je 52,88 pr ...

prejsť na článok

Ponuka práce ZVOLEN: Technicko-obchodný pracovník, zástupca vedúceho pobočky

Pracovné zaradenie: Technicko-obchodný pracovník, zástupca vedúceho pobočky Miesto výkonu práce: Zvolen Druh vykonávanej práce komunikácia so zákazníkmi, poskytnutie technického poradenstva aktívne ponúkanie tovaru, prezentovanie tovaru spoločnosti ident

prejsť na článok

AKO ROZDELIŤ OBCHODNÝ PODIEL?

The post AKO ROZDELIŤ OBCHODNÝ PODIEL? appeared first on Skylex ATTORNEYS.

prejsť na článok