OBJAVTE ĽAN

Odievanie do ľanu má na Slovensku dlhoročnú tradíciu. V posledných rokoch táto tkanina zažíva zaslúžený comeback a ľanové kúsky sa vracajú späť nielen do našich šatníkov, ale aj do domácností. IDEÁLNA TKANINA NA LETO Opakujeme to dokola a budete to od nás počuť aj tento rok. :) Ľan je jedným z našich letných favoritov. Je ľahký, priedušný a extrémne pohodlný! Ľan vás v horúcich dňoch príjemne ochladí. Navyše prirodzene odvádza vhlkosť, v letných mesiacoch zaisťuje pocit sucha. EKOLOGICKÁ VOĽBA Produkcia ľanu si v porovnaní s inými textíliami vyžaduje oveľa menej vody a pesticídov. Výberom ľanového kúska teda znižujete enviromentálnu stopu vášho šatnika. Vďaka jeho pevnosti a odolnosti ľan obstojí aj v skúške času – ľanové veci vám doma vydržia roky. Vďaka svojmu prírodnému pôvodu je ľan 100 % biologicky odbúrateľný a dá sa ľahko zrecyklovať na nové produkty NIE JE ĽAN AKO ĽAN Ľan sa pestuje na celom svete. Nie všade však ide o ekologický proces. V SLOW preto volíme výhradne ľan z Európy. Európsky ľan: spĺňa prísne enviromentálne predpisy na minimalizovanie používanie škodlivých chemikálií, je vysledovateľný – v Európe je možné dohľadať pôvod ľanu, čím vieme garantovať, že pochádza z etických a udržateľných zdrojov, je kvalitný – vďaka dlhoročnej tradídii remeselného spracovania a odborným znalostiam sú výsledkom textílie najvyššej kvality. SLOW ľanové tipy GUST. GUST. sú 100% ľanové kúsky. Za značkou stojí nežná Maša. V ponuke od GUST. nájdete topy, nohavice, sukne, šaty a veľmi populárne sú aj košele. Dámske a pánske oblečenie je dostupné v rôznych farbách a šije sa na Slovensku. ŁYKO Stálicou v našej ponuke je aj poľská značka ŁYKO. Tá nás zásobuje nádhernými kimonami a tričkami, ktoré sú v SLOW letnými hitmi už niekoľko sezón. V ich ponuke okrem oblečenia nájdete aj ľanové tašky či uteráky.

prejsť na článok

Objavte pestrý svet dlažieb - Jarný katalóg - SEMMELROCK STEIN+DESIGN

Objavte pestrý svet dlažieb - Jarný katalóg https://www.wienerberger.sk/content/dam/wienerberger/slovakia/marketing/documents-magazines/brochures/leaflets/Jarna_ponuka_SEM2022.pdf

prejsť na článok

Tip na dobré pracovné gumáky? Objavte model Dunlop FieldPRO

Cenovo atraktívny model z obľúbeného materiálu Purofort, ktorý má štíhly dizajn a vyrába sa vo verzií so špičkou aj bez. 

prejsť na článok

Talianske montérky Payper: objavte novinku v našej ponuke

Ponuku pracovných odevov rozširujeme o Taliansku značku Payper, ktorá vyrába nielen kvalitné, ale hlavne moderné a dizajnové pracovné odevy.

prejsť na článok

Google Search Console: Objavte novú aktualizáciu nástroja

To, že Google poskytuje bezplatný nástroj Google Search Console, ktorý ponúka množstvo podrobných informácií o výkone vášho webu, problémoch so zabezpečením, chybách (a ďalšie vymoženosti), už vieme.  Tentokrát však Google vyslyšal žiadosti užívateľov a v

prejsť na článok

Hotel Podjavorník

Horský Hotel Podjavorník leží v srdci chránenej prírodnej oblasti nad dedinou Papradno. Svojím označením **+ predpovedá nezvyčajne široký sortiment služieb. Objavte s nami krásy Slovensko – Moravského pohraničia.

prejsť na článok